iTeraCare

De trilling van onze cellen

Wat is de iTeraCare ?

De medicijnkast voor de nieuwe tijd, voor iedereen toegankelijk!

Combineer Terahertz frequenties met warmte en je schept de meest ultieme conditie voor het ‘zelfhelend’ vermogen van je lichaam! De iTeracare is wereldwijd het enige apparaat dat voor persoonlijk gebruik wat terahertz frequenties combineert met warmte, optische kristallen en quantumenergie. Over de gehele wereld getuigen mensen die dit apparaat gebruiken dat hun klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Wat heel bijzonder is, is dat deze frequenties nu voor ons allen beschikbaar zijn om ons zelfhelend vermogen te activeren. Iedereen kan er mee aan de slag, je hebt er geen studie voor nodig. Dus iedereen kan het!

Steeds meer (medische) studies worden gedaan naar de werking van therahertz frequenties. Op pubmed kun je hier veel op vinden. therahertz – Search Results – PubMed (nih.gov)

Of kijk op mijn andere website die uitsluitend gaat over de Iteracare:

terahertz4u.eu/light-journeys/

 

We leven in een jachtige tijd van grote druk waarbij hoge eisen worden gesteld aan ieder mens.

Het zelfhelende vermogen van ons lichaam staat op iedere ogenblik paraat om ons in balans te brengen en te houden.

Maar ook ons zelfhelend vermogen kent zijn grens, gaan we voorbij deze grens dan ontstaan chronische ziekten.

In onze westerse wereld lijdt één op de twee mensen aan één of meerdere vormen van chronische ziekte.

iTeracare therapie, de recentste doorbraak

Uitgebreid onderzoek gedurende de laatste 20 jaar bewees de onschatbare waarde van terahertz frequenties in het herstellen en behouden van onze gezondheid.

Tot nu toe waren de apparaten die terahertz frequenties konden uitzenden of detecteren zo groot als een bodyscanner op een luchthaven. De iTeracare is het eerste en enige apparaat dat beschikbaar is voor persoonlijk gebruik.

Het gebied van de Terahertz bevindt zich tussen Microgolven en Infra Rood en is volledig onschadelijk voor ons lichaam.

3 technologieën in 1 apparaat

iTeraCare

De iTeraCare resoneert met dezelfde frequentie als normale menselijke cellen en genereert miljoenen trillingen per seconde, waardoor gezonde en slapende cellen worden geactiveerd, terwijl ongezonde cellen en vrije radicalen worden geëlimineerd.

Scalaire Golven

Genereert scalaire golfenergie die onze cellen van energie voorziet, lichaamssystemen in evenwicht brengt, het lichaam versterkt, helende energie produceert en dieper doordringt in de vitale organen.

Optische kwarts

Optical Quartz versterkt de energie die door het apparaat wordt gegenereerd, waardoor een krachtiger resultaat ontstaat. Bootst 1/40 van de UV-energie van het zonlicht na. Het versterkt de auravelden in het lichaam.

iTeraCare – Classic
€499

iTeraCare – Premium
€1497

iTeraCare – Professional
€4990

Uw iTeraCare bestellen

Je kunt via mij de ITeraCare aanschaffen. Geef aan welke iTeraCare je graag zou willen en stuur een email naar henriette.reineke@ziggo.nl of bel/WhatsApp naar: 06-39278710

Disclaimers

Het iTeraCare-apparaat is een gecertificeerd elektrisch huishoudelijk apparaat. Het is gecertificeerd als “veilig in gebruik”, het stoot geen schadelijke straling uit en het heeft labels die internationale distributie mogelijk maken.

De iTeraCare-blazer is geen medisch hulpmiddel en de fabrikant geeft geen medisch advies. Gebruikers begrijpen dat het apparaat niet bedoeld is om te worden gebruikt als een medisch apparaat of voor diagnostische doeleinden waarop moet worden vertrouwd. Het gebruik ervan is niet bedoeld om te worden gebruikt in plaats van medische behandeling of advies door een getrainde medische zorgverlener. Gebruikers begrijpen dat ze de IteraCare-blazer op eigen risico gebruiken.

Raadpleeg altijd uw arts of andere zorgverlener bij vragen over een medische aandoening of voor specifieke begeleiding met betrekking tot het optimale gebruik van de iTeraCare-blazer, voeding of lichamelijke activiteit.

× Vragen? Chat met mij