the Journey

Terug naar de Bron

In een reis word je weer teruggebracht naar je Bron. Dat grenzeloze deel van jou wat pure liefde is. Als je dat eenmaal hebt ervaren kun je altijd weer terug naar deze plek.In 2001 heb ik in Engeland bij Brandon Bays de opleiding gevolgd voor Journey therapeut.

In mijn bedrijf Light-Journeys, waarin ik mensen begeleid om weer in hun kracht te gaan staan, werk ik met deze unieke helingmethode.

De Helende Reis is een unieke en krachtige helingmethode, waarmee we ons kunnen bevrijden van alle soorten thema’s zoals angst, depressie, ziekte en pijn, verdriet, weinig zelfvertrouwen, etc. Deze emotionele en fysieke blokkades zitten opgeslagen in je lichaam, namelijk in het geheugen van de cellen. Door naar het celgeheugen te gaan (wat gebeurt tijdens een reis) kun je de herinnering uit het geheugen wissen waardoor de blokkades worden opgelost en het zelfhelend vermogen van het lichaam weer kan worden geactiveerd.

Vaak denken we dat we dingen hebben verwerkt en de pijnlijke ervaring een plekje hebben gegeven. Helaas is die pijn er op celniveau en zielsniveau vaak nog wel. Dit kan omdat alle informatie en emoties die we meemaken weer worden doorgegeven aan de volgende nieuwe generatie cellen. Tijdens een Helende Reis ga je juist naar die plekken in je celgeheugen waar de oude pijn/blokkade/emotie ligt opgeslagen.

Door nu het gevoel helemaal toe te laten en dingen UIT TE SPREKEN, kan er eindelijk VERGEVING plaatsvinden op alle niveaus. Vergeving brengt HELING. Hierdoor wordt de blokkade niet meer doorgegeven aan de volgende generatie cellen.

Voordat je komt vraag ik ook altijd of je een lijstje wilt maken van de dingen waar je tegenaan loopt. Die nemen we mee in de behandeling. Ik combineer je emotionele reis met je fysieke reis en je levensdoel, we gaan diep op de dingen in. Aangezien ik ook energetisch en intuïtief samenwerk met de engelen en lichtwezens, kunnen er grote transformaties plaats vinden in slechts één Reis. Puzzelstukjes vallen in elkaar. Je krijgt inzichten zodat je niet meer terug hoeft te vallen in oude patronen.

Het is natuurlijk niet zo dat na één enkele reis ál je problemen ineens de deur uit zijn, maar datgene wat je aanpakt zal grote veranderingen teweeg brengen. Zelf maak ik ook nog regelmatig een “reis”, zodat ik zo “schoon” mogelijk ben.

In mijn praktijk werk ik met mensen van 6 tot 80 jaar.
Het is dus voor iedereen die vrij wil zijn en vanuit zijn/haar Bron wil leven!Meditatieve audio

Hier kun je een meditatie beluisteren van ongeveer 13 minuten. In deze meditatie neem ik je mee in een ontspanning naar je Bron.

Lees verder


Voor wie

De behandelingen in mijn praktijk zijn voor iedereen die klaar is voor een doorbraak en bewustwording in zijn leven. Er zijn vele klachten waarbij je baat zou kunnen hebben bij een coaching/healing sessie. Misschien herken jij je in een van de volgende klachten?
gevoelens van angst
depressie
verdriet
ik mag er niet zijn
eenzaamheid
eetproblemen
overspannenheid
burn-out
kanker
andere ziektes
seksueel misbruik
verslaving
onrust
pesten op school
hooggevoeligheid
onrust
stress
scheiding
rouwverwerking
je staat op een kruispunt in je leven
relatie therapie


Ervaringen van clienten.

Enkele ervaringen van clienten.. Klik op lees verder om alle ervaringen te lezen of om er zelf eentje in te sturen.
Ik ben blij dat ik niet meer gepest wordt op school. Ik vind het ook best wel weer leuk. dank jewel. (bart 9 jaar)
Bart
Pesten op school
ongeveer een jaartje geleden ben ik in contact gekomen met Henriette en dat is me heel goed bevallen. Zij heeft mij heel goed kunnen helpen en begeleiden. De helende reis was een bijzondere ervaring en het heeft me veranderd en doen groeien en ontwikkelen op een hele mooie positieve manier. Het heeft me heel veel inzichten gegeven in de periode daarna en daar heb ik steeds meer plezier van. Henriette, heel erg bedankt
Dion
Een tijdje geleden heb ik een helende reis gemaakt bij Henriëtte. Ik heb daarin kracht herwonnen die ik ooit in mijn leven buiten mezelf heb gelegd, kracht die ik nu kan gaan inzetten om het leven te leiden waarvoor ik gekomen ben. Wat ik ook meegenomen heb is een manier om in 10 tellen af te kunnen dalen in mijn bron, en zo in het licht kan zijn waar ik me thuis voel. Dankjewel Henriëtte voor je betrokkenheid en liefdevolle aanwezigheid.
Janine

Stel uw vraag

of bel 076-5426281


    Henriette Reineke, Vossenberg 16, Prinsenbeek