Betty

oktober 7, 2015

Beste Henriette,

Even een verslagje over mijn gezondheid en situatie na de behandeling.
Ik had voor de behandeling het idee, dat er bij mij nooit een snelle verandering zou komen, omdat ik al zo langdurig klachten aan mijn rug had.
IK HAD ONGELIJK!

Al meteen toen ik thuis kwam, liep ik de trap op naar boven, en realiseerde me met een schok, dat ik in geen jaren zomaar die trap op was gekomen. Het was altijd veel getrek aan de trapleuningen en veel pijn. Volgens mijn partner liep ik met O-benen, omdat ik het platte stevige contact met de grond, heel interessant vond. En mijn bekken nog zoiets had van: wat krijgen we nou?

Het probleem in bekken en onderrug (waardoor na belasting alles vastschoot met hevige pijn) is veranderd. Er was een grote “opluchting” op die plek alsof druk/spanning er af was. Normaal gesproken loop ik buiten de deur met een rollator. Nu deed ik wat sinterklaas inkopen, en merkte dat ik de rollator iedere keer met gemak losliet, en de winkel verder indrentelde.

En ik BUK! Dat lukte bijna helemaal niet meer. Ik buig en buk.
De waarden van brilleglazen zijn een kwart veranderd.

Verder:
Ik krijg na deze (leuke) inspanningen aanvallen van hevige vermoeidheid. vooral in het hoofd. Kan geen pap meer zeggen, en moet bijkomen. De refluxproblemen met de maag zijn weer prominenter aanwezig. Ik heb rare spierpijnen. Al met al een groot succes, dank je wel,

met vriendelijke groet,

Betty

Atlas PROfilax

Henriette Reineke werkt in praktijk light-Journeys met verschillende methodes. De AtlasPROfilax methode is zeer effectief bij nek-en rugklachten, hoofdpijn en migraine, whiplash, hernia, lage rugklachten, beenlengteverschil, knieklachten en uitstralingspijnen.

Nieuws & Updates

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

× Vragen? Chat met mij