Ton

oktober 7, 2015

Ik kan alleen maar “WOW” zeggen!

Al jaren wordt ik wakker met een zeurende pijn in mijn onderrug. Gemiddeld 1x per jaar ging ik zwaar door mijn rug en kon ik een week nauwelijks meer bewegen en bij iedere fysieke inspanning wist ik dat ik ‘s-avonds mijn lol weer op zou kunnen.
Toen we een vriendin (Maja, zie bericht hieronder) hielpen met verhuizen, was het dus voorzichtig aan doen om niet weer door mijn rug te gaan. Maar de verhuizing had wederom haar tol geëist en de dag erna liep ik weer krom van de pijn.

Hierop vertelde Maja mij van de atlas correctie die zij ging laten doen.
Sceptisch als ik ben, heb ik haar verhaal aangehoord en schoorvoetend heb ik dan een paar weken later toch maar een afspraak gemaakt onder het mom van “baat het niet, schaad het ook niet”.

Direct na de behandeling merkte ik dat ik mijn hoofd veel verder kon draaien, heel vreemd. En 2 dagen later kreeg ik ineens last van mijn arm, die een jaar of 10 geleden zwaar gekneusd is geweest door een ongeluk met de motor, zoals Henriëtte had voorspeld, maar verder ben ik al meer dan een maand verlost van die alsmaar zeurende pijn in mijn rug. Ik heb inmiddels een andere vriendin helpen verhuizen, ik ben druk bezig geweest hier in huis, heb ongeveer 5 kuup brandhout gezaagd, en behalve dat ik af en toe het gevoel had dat ik op het randje zat, heb ik nergens meer last van!

Mijn dank aan die Zwitserse wonderdokter en aan jou natuurlijk. Dit was de beste 180 Euro die ik ook gespendeerd heb!

Atlas PROfilax

Henriette Reineke werkt in praktijk light-Journeys met verschillende methodes. De AtlasPROfilax methode is zeer effectief bij nek-en rugklachten, hoofdpijn en migraine, whiplash, hernia, lage rugklachten, beenlengteverschil, knieklachten en uitstralingspijnen.

Nieuws & Updates

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

× Vragen? Chat met mij