Tamara Beekmans

januari 19, 2020

Vanmorgen heb ik mijn ATLAS recht laten zetten, dat is de eerste nekwervel onder de schedel. Deze stond scheef en wat een klachten gaf me dat! Pijn in mijn nek, schouder, mijn bekken stonden scheef waardoor een been langer leek en ontzettende pijnklachten in mijn onderrug.
Door een behandeling van 7 minuten in een klap van alle klachten af. AtlasProfilax Henriette Reineke Nederland is bevoegd atlasprofilax therapeute, zij heeft haar opleiding in Zwitserland gevolgd. Het is jammer genoeg nog niet zo bekend, daarom deel ik het hier, want ik het het ervaren wat het verschil is, en dat is echt enorm. Ik werd er gewoon emotioneel van toen de pijn onmiddellijk weg trok, ik kon weer gewoon lopen na 1,5 jaar. Jeetje.
Ze manipuleert niet de wervels, maar laat met een vibrerend apparaat de spieren rondom de eerste nekwervel bij de schedelrand los masseren waardoor de eerste wervel op de goede plek terug kon draaien. Mijn lichaam deed dat meteen. Geen last meer van tintelingen in mijn arm door zenuw afknelling.
En een super lieve fijne vrouw die weet wat ze doet.
Harte groet Tamara Beekmans

Atlas PROfilax

Henriette Reineke werkt in praktijk light-Journeys met verschillende methodes. De AtlasPROfilax methode is zeer effectief bij nek-en rugklachten, hoofdpijn en migraine, whiplash, hernia, lage rugklachten, beenlengteverschil, knieklachten en uitstralingspijnen.

Nieuws & Updates

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

× Vragen? Chat met mij