Maria Rovers

november 12, 2020

Ervaring Atlas Profilax

Via een vriendin kwam ik in contact met deze behandeling. Ik had al enige jaren last van regelmatig terugkerende pijn in mijn nek en schouders en andere pijnen. Fysiotherapie hielp even, maar steeds kwam het probleem terug. Toen ik de website van Henriette las,( www.light-journeys.nl) werd ik heel blij Meteen na de eerste behandeling voelde ik me een ander mens: helder hoofd, betere balans, kortom ik ging met een heel goed gevoel naar huis. Ondanks dat Henriette mij gewaarschuwd had dat mijn lichaam zou kunnen reageren met (spier)pijnen, heb ik vrijwel geen last hiervan gehad. En ook na de controle afspraak met nog een kleine nabehandeling blijft mijn lichaam goed voelen.
Ik ben heel blij dat ik deze stap gezet heb, want ondanks dat ik een lichaam heb met best wel wat problemen, heeft de behandeling mij in alle opzichten goed gedaan.
Daarbij heb ik Henriette ervaren als een warm en deskundig mens. Zij geeft eerlijke en open voorlichting en laat je de ruimte om met adviezen te doen wat jij wilt. Zij staat met twee benen op de grond en laat de regie bij jou.

Maria Rovers

Atlas PROfilax

Henriette Reineke werkt in praktijk light-Journeys met verschillende methodes. De AtlasPROfilax methode is zeer effectief bij nek-en rugklachten, hoofdpijn en migraine, whiplash, hernia, lage rugklachten, beenlengteverschil, knieklachten en uitstralingspijnen.

Nieuws & Updates

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

× Vragen? Chat met mij