Martha

oktober 7, 2015

Voor degene die, net als ik, op zoek zijn naar de juiste behandeling en wanneer hij/zij deze gevonden heeft, angst heeft de behandeling te ondergaan.

Na een gedegen uitleg en vlak voor ze met de behandeling begint, zegt Henriëtte nog: “Het is geen wondermiddel hoor”.

Ondanks de uitleg, sta ik er wel dubbel in: aan de ene kant vind ik het eng – voor mij is mijn nek iets heel cruciaals en ondanks alle pijn en ellende die het veroorzaakt, kan het nog altijd slechter – maar aan de andere kant ben ik ook vol verwachting – zou dit dan echt de oplossing kunnen zijn? Zal ik nu echt een keer van mijn vreselijke, verlammende pijnen, enorme vermoeidheid en toenemende gebrek aan concentratie (om maar eens een paar klachten te noemen) afkomen?

En dan begint de behandeling. Even snel als deze begonnen is, is het ook weer voorbij. Een soort ‘is dit alles?’-gevoel….. maakt even snel plaats voor ‘dit kan niet waar zijn! Na al die jaren kan ik mijn nek weer draaien, rechtop staan, helder uit mijn ogen kijken!….. en toen was ik haar deur nog niet eens uit 🙂

De reactie van mijn 2 bordeaux doggen (ieder 60 kg) was machtig mooi: mijn veranderde houding, helderheid en vrijgekomen energie maakten dat ik mijn natuurlijke leiderschap kon manifesteren. Dezelfde dag nog! Een meer zichtbare, onbevooroordeelde reactie kan je niet krijgen!

De volgende dagen zijn bijna euforisch: ik kan me weer uitrekken zonder dat de snijdende pijn toeslaat (om maar eens één van de vele simpele bewegingen te noemen die ik echt niet meer kon/moest maken), ik kan me meer en meer concentreren, inspelen op wat er in mijn werk gebeurt en stressvolle situaties het hoofd bieden. De ene ‘o, ik kan dit weer’ na de andere ‘o, ik kan dat weer’ volgen elkaar op. Een vriendin merkt op dat mijn lach en stem weer helder en krachtiger klinken. Echt blij ook. Een andere vriendin merkt op dat ik me zoveel makkelijker kan bewegen.

En het is geweldig om te ervaren dat mijn lichaam de voor haar bedoelde stand lijkt te herkennen en zich daar zonder meer naar voegt. En ik sta weer dichterbij meZelf.

Nee, het is niet alleen maar geweldig, want ongeveer 1,5-2 weken na de behandeling gaat mijn lichaam zich zetten naar haar nieuwe houding: spierpijn en de ‘gebruikelijke’ andere pijnen, lichamelijk en emotioneel, komen nu aan bod. Voorheen betekende dat voor mij: dagen van uitputtende pijn, een pijn die nergens heen kon. Nu: ja, ook die pijn, maar niet voor dagen lang, want het kan nu worden opgelost! Mijn lichaam kan er weer iets mee! En het vooruitzicht dat ik nu eindelijk weer echt kan helen, zelfs al gaat dat misschien nog een jaar duren, is een geweldig vooruitzicht!

Als ik na de controleafspraak bij Henriëtte weg ga, bedank ik haar voor wat ze voor me heeft gedaan, waarop zij aangeeft dat je zelf JeZelf geneest. Dat is weliswaar zo, maar soms heb je een steuntje in de rug nodig en wel van de juiste persoon. Iemand die niet alleen over de juiste middelen beschikt, maar deze ook met de juiste energie en op de juiste manier weet in te zetten. Henriëtte is voor mij zo iemand gebleken en ik hoop dat ze dat nog lange tijd en voor veel mensen ook mag zijn.

Misschien is de AtlasProfilax-behandeling geen wondermiddel, maar voor mij is het wel een wonder.

Martha, april 2012

Atlas PROfilax

Henriette Reineke werkt in praktijk light-Journeys met verschillende methodes. De AtlasPROfilax methode is zeer effectief bij nek-en rugklachten, hoofdpijn en migraine, whiplash, hernia, lage rugklachten, beenlengteverschil, knieklachten en uitstralingspijnen.

Nieuws & Updates

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

× Vragen? Chat met mij