Marjolein Huijben

december 4, 2020

Na jaren worstelen met pijn in nek en schouders, ben ik van de pijn af gekomen na de atlas profilax behandeling. Deze behandeling heeft meer positieve effecten op mij. Ik heb mijn steunzolen niet meer nodig. Pijnklachten in de onderrug en knieën zijn verdwenen. Maar daarnaast heb ik ook een gevoel van innerlijke rust en stabiliteit, kan ik beter slapen en me beter concentreren, ben ik helderder waardoor ik veel beter functioneer.

Mijn 9-jarige dochter onderging ook de behandeling, er was scoliose ontstaan ​​in haar wervelkolom. Ze had veel pijn in haar nek. De behandeling heeft ook goede voordelen voor haar opgeleverd, aangezien het verschil in lengte van wervelkolom en been is verdwenen. Ze kan beter slapen en zich beter concentreren. Ze is veel evenwichtiger en heeft een beter overzicht van bijvoorbeeld schooltaken. Het lijkt alsof ze uit een droomwereld is gestapt, ik neem eindelijk contact met haar op.

Wat ook leuk is om te vertellen, Henriette is eerlijk en oprecht, ik dacht dat de behandeling voor mijn zoon ook wel nuttig zou zijn. Na enig onderzoek bleek dit echter niet nodig te zijn.

Dank je Henriette, je hebt ons leven mooier gemaakt!

Atlas PROfilax

Henriette Reineke werkt in praktijk light-Journeys met verschillende methodes. De AtlasPROfilax methode is zeer effectief bij nek-en rugklachten, hoofdpijn en migraine, whiplash, hernia, lage rugklachten, beenlengteverschil, knieklachten en uitstralingspijnen.

Nieuws & Updates

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

× Vragen? Chat met mij