Marja Beumer

oktober 7, 2015

hallo Henriette,

Voor de zomervakantie van 2010 heb je mij geholpen de altas recht te zetten (atlasprofilax). Na een ongeval 10 jaar geleden is mijn ruggewervel (wipplash) en e.e.a. in mijn hoofd beschadigd. In de loop van de jaren kon ik als maar minder doen (werk niet meer, sociale contacten sterk verminderd, veel rusten om de pijn in mijn hoofd en nek niet meer te laten worden, etc). In al die jaren hebben artsen in ziekenhuizen niet een oorzaak kunnen vinden. Je heb ermee te leren leven.

Ik ben erg blij dat ik van de atlasprofilax heb gehoord en de behandeling heb ondergaan. Ik voel me, zogezegd, als herboren. Mijn hoofd en mijn denken zijn helder, de pijn in mijn hoofd en ruggewervel is minder/of bijna weg. De energie om dingen te doen is terug. Ik kan nu meer dingen op een dag doen dan voorheen. Rusten tussendoor blijft belangrijk. Al met al heeft de atlasprofilax-behandeling mij (dit zijn grote woorden, maar ik ervaar het wel zo) mijn leven en levensenergie weer teruggegeven. Na 10 jaren alsmaar minder doen, gaat het nu andersom. Een nieuwe balans leren vinden en weer dingen kunnen doen. Ik voel me gelukkig.

Met vriendelijke groeten Marja

Atlas PROfilax

Henriette Reineke werkt in praktijk light-Journeys met verschillende methodes. De AtlasPROfilax methode is zeer effectief bij nek-en rugklachten, hoofdpijn en migraine, whiplash, hernia, lage rugklachten, beenlengteverschil, knieklachten en uitstralingspijnen.

Nieuws & Updates

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

× Vragen? Chat met mij