Marianne

oktober 7, 2015

Anderhalf jaar geleden ben ik mishandeld; een volle slag/dreun tegen de zijkant van mijn hoofd. met als gevolg doofheid, grote zwelling achter mijn li oor. mijn halswervel was verschoven en stak rechts uit het gelid. de spanning van spieren/banden in mijn nek rond deze wervel was enorm. ik had dus ook constant veel pijn, duizelig. vlgs. de neuroloog lijkt het op wiphlash achtige klachten, om het maar een naam te kunnen noemen. Ik zou met fysiotherapie wel genezen. dus niet. In deze anderhalf jaar vol pijn werden de klachten alleen maar erger. Op het eind liep ik links hellend (scheef dus) had ik regelmatig spit en als dat even weg was constant pijn in mijn re rugzijde. constant pijn en mijn hoofd niet goed te draaien. Mijn concentratie was weg en vergeetachtig. Mijn organen reageerde door vast te zitten en minder goed te functioneren. de studie die ik volgde moest ik onderbreken. Mijn armen verloren hun spierkracht en gaven veel tintelingen, verkrampingen in de grote spier v an bovenrug/schouders/nek. Ik raakte mijn baan en zelfvertrouwen kwijt. De fysiotherapie/osteopathie sloeg niet aan, de wervel was niet zonder geweld (kraken) terug te zetten werd gezegd. Omdat ik geen geweld/manipulatie in mijn nek aandurfde kreeg ik de boodschap mijzelf beter te ontspannen (want dat zat de genezing in de weg…)Via mijn natuurgenezer kwam ik bij henriette terecht.
Een wonder. ik ben pijnloos in mijn nek. de wervel is terug in het gelid. en ik sta voor het eerst in mijn leven op beide benen. kan ik gronden/aarde maken met mijn beide voeten. kan ik rechtop op een kruk zitten zonder rugpijn te krijgen. kan ik op mijn buik liggen zonder rugpijn te krijgen. kan ik mijn hoofd heel ver draaien zonder duizelig/onwel te worden.
heb ik geen spit meer gehad en zelfs geen rugpijn. de eerste week moest ik wel leren omgaan met een nieuw evenwicht, lopen en rennen voelde heel raar, ik liep met stijve benen alsof ik geen raad wist met dat lange re been.
Nu na weken merk ik dat ik rustiger wordt. kan ontspannen.
moet ik mij steeds herinneren dat ik met beide benen op de grond kan staan, mijn nek kan draaien want die oude houding is blijkbaar een gewoonte-houding geworden.
Ik heb nu nog massage nodig voor mijn beide armen en grote schouder spier. want deze spieren zijn beschadigd net als de zenuwbanen daar als gevolg van afknelling van bloed/zenuwbanen.
Ik merk nu ook dat er emoties naar boven komen. daar ben ik nu mee bezig. dus ook op dieper niveau kan het nu stromen. Met geduld en positieve gedachten kan ik nu weer opbouwen en in de toekomst wil ik mijn studie hervatten.
het voelt nu alsof ik mijn lichaam terug heb gekregen en een start kan maken om weer te leven. vrolijk en gezond.

Atlas PROfilax

Henriette Reineke werkt in praktijk light-Journeys met verschillende methodes. De AtlasPROfilax methode is zeer effectief bij nek-en rugklachten, hoofdpijn en migraine, whiplash, hernia, lage rugklachten, beenlengteverschil, knieklachten en uitstralingspijnen.

Nieuws & Updates

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

× Vragen? Chat met mij