Maria Wijnands

maart 8, 2016

Bericht inhoud:
Een niet te bevatten ervaring was het: een zeer prettige wachtruimte met fijne muziek en lekkere geur. Een leuke dame, waar de professionaliteit van afspat, leidt me naar de behandelkamer. Na een intakegesprek gaat het gebeuren: de atlas wordt rechtgezet!
Wat een ervaring! Ineens stond ik recht en kon voelen dat mijn gehele voetzool contact maakte met de vloer!! Dit kon ik me überhaupt niet meer herinneren.Na meer dan 30 jaar “geklungel”na een ernstig verkeersongeluk, kan ik weer recht staan en kan mijn lichaam beginnen met herstel. Sorry dat ik het zeg, maar al die chiropractors, podologen, dokters, fysio`s waar ik geweest ben…Niemand zei me ooit dat ik mijn atlas scheef had staan. Ze weten het gewoon niet. En de invloed wat dat heeft op je lichaam is onvoorstelbaar. Dit is allemaal te lezen op de site, dus dat ga ik allemaal niet noemen.
Lieve, lieve Henriëtte, dank je, dank je wel!! Een paar vrienden van mij zijn inmiddels ook al bij je geweest en ook zij zijn erg enthousiast. Veel liefs, Maria

Atlas PROfilax

Henriette Reineke werkt in praktijk light-Journeys met verschillende methodes. De AtlasPROfilax methode is zeer effectief bij nek-en rugklachten, hoofdpijn en migraine, whiplash, hernia, lage rugklachten, beenlengteverschil, knieklachten en uitstralingspijnen.

Nieuws & Updates

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

× Vragen? Chat met mij