Maja

oktober 7, 2015

het echt fout gegaan: Ik heb Cauda E.Syndroom. Een aandoening waarbij alle zenuwen in de onderrug als een paardenstaart gekneld zitten.
Dit was zo erg dat ik met spoed geopereerd ben en daarna 2 weken in het ziekenhuis heb gelegen, om vervolgens door te gaan naar het revalidatiecentrum waar ik weer voorzichtig leerde lopen en leven.
Door de zenuwknelling is het vanaf mijn middel ‘doof’. Waar ik wel gewend aan ben geraakt. Maar hierdoor is de stand van mijn voeten verergerd: de voeten steunen op de buitenste gedeelte wat erg pijnlijk is voor de enkels. Ik heb nu maanden weer van onderzoek gehad, waarbij ik steunzolen aangemeten heb gekregen met een verhoging aan de zijkanten. Alleen hielp dit niet. Mijn enkel bleef pijn doen.
Ook de balans was verstoord en tijdens mijn tai chi moest ik erg mijn best doen niet om te vallen.

Ik heb van mijn nichten van de Atlas correctie gehoord en had een klein beetje hoop dat ik in ieder geval mijn rug wat ellende in de toekomst kan besparen. Wat gebeurde had ik niet durven dromen.

Meteen na de behandeling was het verschil merkbaar in mijn nek: ik ben gewend dat ik niet naar rechts of omhoog kan draaien, omdat ik een pijnscheut in mijn arm voel door een zenuwknelling in de nek. Dit was voorbij.
Ik geloofde het niet eens. Zo raar om plots ergens géén pijn te ervaren!
Bij het opstaan was het helemaal bizar. De beenlengte verschil van 3 cm: weg! Ik stond op beide benen stevig op de grond en leunde niet op mijn voorvoeten maar op de volledige voet. Ik heb bijna aan één stuk door gehuild van blijdschap!
Mijn steunzolen heb ik meteen uit mijn schoenen gehaald. Die heb ik niet meer nodig.
Ik loop normaal.
Ook merk ik nu dat mijn rug recht is: bij het zitten of tegen een muur leunen, was het eerst mijn linkerschouder die leunde. Nu allebei tegelijkertijd! Dit geld ook voor het zitten.
Mijn ademhaling die altijd vrij hoog was en die ik zelf moest sturen naar mijn buik is nu gewoon laag. Hoef ik geen moeite voor te doen. EN. Mijn bekken zijn gekanteld. Dit moest ik altijd oefen van de fysio, omdat mijn billen te ver naar achteren wezen….maar dat staat nu ook goed!
Ik voel dat mijn lichaam aan het resetten is en geef het ook de tijd. Ik ben benieuwd wat er nog gaat gebeuren!
Mijn zus zat bij de behandeling en die was zo verbaasd en blij hier getuige van te zijn dat zij daarna zelf ook de behandeling heeft laten doen! Gelukkig had Henriette toevallig nog wat tijd over!
Ik ben zo dankbaar en blij dat Henriette mij en mijn zus heeft kunnen helpen.
Ik heb meteen al mijn vrienden overal ter wereld op de hoogte gesteld en die staan nu ook te popelen om te gaan!
Dank je wel!

Atlas PROfilax

Henriette Reineke werkt in praktijk light-Journeys met verschillende methodes. De AtlasPROfilax methode is zeer effectief bij nek-en rugklachten, hoofdpijn en migraine, whiplash, hernia, lage rugklachten, beenlengteverschil, knieklachten en uitstralingspijnen.

Nieuws & Updates

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

× Vragen? Chat met mij