Leonie

oktober 16, 2015

Het boek “de Helende Reis”van Brandon Bays kreeg ik vorig jaar al eens van iemand te leen om te lezen. Ik had er nog nooit van gehoord. Eenmaal gelezen zette het me wel aan het denken.

In het begin van dit jaar kreeg ik weer last van “oude klachten” zoals hartkloppingen, vermoeidheid, angstig om bepaalde dingen, onzekerheid over of ik het als moeder, in mijn werk, als vrouw etc wel goed doe. Ik had last van de zorg voor de mensen om me heen. Ik kon niet echt meer genieten. En ik besloot een Helende Reis te maken.

Tijdens de reis gaf Henriette me alle vertrouwen. Daardoor voelde ik me veilig om de Reis te ondergaan. Het gaf veel duidelijkheid en er vielen dingen op zijn plaats.

Daarna ben ik met enige regelmaat bij haar terug geweest voor een Vortex Healing. Hierbij bespraken we ook telkens over hoe nu verder, hoe om te gaan met. Niet zweverig maar praktisch met twee voeten op de grond. Ze doet dit op een warme integere en positieve manier.

We zijn nu 4 maanden verder en ik heb heel wat meer ruimte en rust voor mezelf kunnen creëren, kan mijn kinderen losser laten en mijn lichamelijke klachten zijn aan het verdwijnen. Een heerlijk gevoel, ik heb weer leren vertrouwen op mezelf en mijn intuïtie en kan weer genieten.

(Leonie 40 jaar)

Atlas PROfilax

Henriette Reineke werkt in praktijk light-Journeys met verschillende methodes. De AtlasPROfilax methode is zeer effectief bij nek-en rugklachten, hoofdpijn en migraine, whiplash, hernia, lage rugklachten, beenlengteverschil, knieklachten en uitstralingspijnen.

Nieuws & Updates

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

× Vragen? Chat met mij