Kees

oktober 7, 2015

Het is nu een kleine twee maanden geleden dat ik de Atlascorrectie heb laten uitvoeren door Henriette en ik ben nog steeds superblij. Het tweede bezoek aan Henriette is me ook goed bevallen.

De (na-)werking van de correctie is nog steeds aan de gang, mijn lichaam is zich nog steeds aan het aanpassen en op zoek naar zijn oorspronkelijke en gezonde stand en staat. Wat ik vooral wil benadrukken is de werking op het psychische. Ik sta niet alleen fysiek steviger en in balans maar ook, en misschien wel vooral, op mentaal en emotioneel niveau. Ik zit in een hele belangrijke, mooie en transformerende fase in mijn leven en ik sta voor mijn nieuwe leven en projecten en ga er ook voor.
Mijn dochter van 17 is ook enthousiast dat ze de atlascorrectie heeft laten doen. Ook zij is meer in balans en heeft meer energie.
Ik kan alleen maar zeggen :”Als je echt om jezelf geeft en van jezelf houdt….laat je Atlas recht zetten. En die van je gezinsleden ook.”
En Henriette kan ik ook aanbevelen.

Groet Kees

Atlas PROfilax

Henriette Reineke werkt in praktijk light-Journeys met verschillende methodes. De AtlasPROfilax methode is zeer effectief bij nek-en rugklachten, hoofdpijn en migraine, whiplash, hernia, lage rugklachten, beenlengteverschil, knieklachten en uitstralingspijnen.

Nieuws & Updates

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

× Vragen? Chat met mij