Karen

oktober 7, 2015

Ik heb een paar maanden geleden een atlascorrectie laten uitvoeren en ben erg blij met het resultaat. Ik had vooral last van beginnende scoliose en een gekromde bovenrug.

Nog dezelfde dag van de behandeling stonden mijn schouders op dezelfde lijn en was mijn gewicht mooi verspreid over mijn beide benen. Het beenlengteverschil was ook weg.

Na een paar weken viel het me opeens op dat mijn rug veel rechter was geworden! Ik sta veel rechter en ben zelfs minimum 1 cm gegroeid! Ik kon het bijna niet geloven maar ik sta rechter dan ooit.

Ook heb ik minder last van mijn nek. Soms kreeg ik door een verkeerde beweging een soort electrische schok in mijn hoofd. Die heb ik nog steeds maar ze zijn sinds de behandeling veel minder heftig.

Sinds de behandeling is mijn immuunsysteem er ook op vooruitgegaan. Ik heb hiervoor ook andere behandelingen gevolgd maar denk dat de atlascorrectie wel heeft bijgedragen aan het beter functioneren van mijn lichaam in het algemeen. Bedankt Henri√ętte!

Atlas PROfilax

Henriette Reineke werkt in praktijk light-Journeys met verschillende methodes. De AtlasPROfilax methode is zeer effectief bij nek-en rugklachten, hoofdpijn en migraine, whiplash, hernia, lage rugklachten, beenlengteverschil, knieklachten en uitstralingspijnen.

Nieuws & Updates

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

× Vragen? Chat met mij