Jelske

oktober 7, 2015

Lieve Henriette,

Wat een geschenk, die atlas correctie!
Het is nu een maand geleden dat ik en mijn drie kinderen de altlas profilax gecorrigeerd hebben gekregen en de effecten zijn echt verbluffend!

Wat ik vooral merk is dat er een verhoogde, krachtige energie door me heen stroomt sinds de correctie, met een piek aan het begin. Alsof er een dam in een rivier is weggehaald en de rivier op volle kracht weer stroomt. Voor mij is het vergelijkbaar met de energie die ik voel wanneer ik in de omgeving ben geweest van een spiritueel leraar die een verhoogde energie afgeeft, zodat onbewuste processen losgeweekt worden en getransformeerd. Door die verhoogde energie blijven emotionele pijnpunten niet meer plakken en ook fysieke klachten die hun fundament hebben in emoties lossen op. En dit merkte ik na de atlas correctie. Het een na het ander wordt gezuiverd en het duurt voort! Ook mijn energiepeil is aanzienlijk gestegen. Waar ik voorheen om half tien op de bank in slaap viel, heb ik om elf uur nog energie en zin om dingen te ondernemen. Fysiek had ik voorheen over mijn gehele rug klachten en ook mijn armen en handen sliepen pijnlijk als ik wakker werd in de morgen. Die klachten zijn eerst verererd na de correctie, maar op dit moment zijn ze al een stuk lichter dan voorheen. Het slaapprobleem vind ik alleen nog terug in mijn vingers. En mijn hoop en vertrouwen is dat de klachten in de komende maanden nog verder verdwijnen.

Zoon Mees toen 10 maanden oud:
Na de behandeling viel me op dat hij anders uit zijn ogen keek, maar ik kon niet thuis brengen hoe. In de auto zag ik opeens: “hee, je bent meer op de aarde geland”. Een verandering die daar direct mee verband houd is het feit dat hij sinds dat moment opeens beter is gaan eten. Het was een kind dat geen vast voedsel tot zich wilde of durfde nemen. twee hapjes fruit, drie stukjes brood en groenten gingen er al helemaal niet in. Nu lijkt het alsof hij opeens heeft ontdekt dat eten best leuk en lekker is en is hij een heerlijke lekkerbek geworden. Alles wat ik eet wil hiij ook proeven… Dat is toch een bijzondere shift!

Dochter Robin, 7 jaar:
Bij haar merkte ik aanvankelijk niets. Tot op een twee weken na de correctie. Toen gebeurde er iets bijzonder opvallends! Zij heeft de neiging zich nogal te laten overheersen door een aantal klasgenoten, vooral haar beste vriendin. Een kop groter in lengte en een jaar ouder. Ze hebben een koningin-dienaar relatie. Ze was heel hardnekkig in dit inzicht, tot ze twee weken gelden opeens zei: “Ze is mijn vriendin niet meer, ze doet eigenlijk helemaal niet aardig tegen mij” En tot op heden is ze heel stellig hierover.

Zoon Luuk, 8 jaar:
Al jaren maakte ik me zorgen over het feit dat hij op zijn tenen liep, daar moest toch iets achter zitten. (had hij het te zwaar op school, kon hij maar moeilijk wennen?) Direct na de atlascorrectie antwoordde hijzelf op de vraag wat hij anders voelde: “het lijkt wel of mijn voeten meer op de grond staan.” En inderdaad hij loopt sindsdien niet meer op zijn tenen! Hij is volop in proces in zijn stuk over vriendschappen sluiten. Hij onderzoekt na de correctie opeens ook andere vrienden, waar ik erg blij mee ben, omdat deze ook weer andere kwaliteiten in hem aanspreken. Ook is hij veel toegankelijker geworden.

Kortom: Ik ben je ontzettend dankbaar!
Liefs, Jelske

Atlas PROfilax

Henriette Reineke werkt in praktijk light-Journeys met verschillende methodes. De AtlasPROfilax methode is zeer effectief bij nek-en rugklachten, hoofdpijn en migraine, whiplash, hernia, lage rugklachten, beenlengteverschil, knieklachten en uitstralingspijnen.

Nieuws & Updates

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

× Vragen? Chat met mij