Heleen

oktober 7, 2015

Lieve Henriëtte,

Wat ben ik blij dat ik een atlascorrectie heb laten doen! Ik had al jaren klachten aan nek, schouder, midden rug, heup en knie. Enorme vermoeidheid en chronische middenoorontsteking aan beide oren. Nu een week na de tweede behandeling voel ik me letterlijk als herboren!

Er is een mist opgetrokken. Ik voel me zoveel helderder in mijn hoofd en heb s’avonds nog energie over! Mijn hoofd kan ik weer draaien en ik voel dat er ruimte is ontstaan in mijn schouder. Af en toe ook ineens een “gloei” hoofd wat ineens weer wegtrekt. Ook warme voeten en ineens een gloeiend bovenbeen zegt dat er heel veel in mijn lijf aan het resetten is. Mijn beenlengte verschil is er niet meer. Mijn heup pijn is verdwenen en ook mijn knie is nu pijnloos! Ik kan ook ineens mijn vingers aan de grond krijgen, iets wat ik nog nooit voor elkaar heb gekregen! Kortom; GEWELDIG wat een openbaring. Ik ben er vast van overtuigd dat de komende maanden mijn lijf verder zal herstellen….ik hou je op de hoogte!

Lieve groet, Heleen

Atlas PROfilax

Henriette Reineke werkt in praktijk light-Journeys met verschillende methodes. De AtlasPROfilax methode is zeer effectief bij nek-en rugklachten, hoofdpijn en migraine, whiplash, hernia, lage rugklachten, beenlengteverschil, knieklachten en uitstralingspijnen.

Nieuws & Updates

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

× Vragen? Chat met mij