Elles

oktober 7, 2015

In vier jaar tijd heb ik drie prachtige en gezonde kinderen op de wereld mogen zetten. Zij zijn alle drie geboren middels een keizersnede. Na de geboorte van mijn derde kind in mei 2012 raakte ik vanwege vervelende medische complicaties volledig uitgeput en ben ik van alles gaan ondernemen om mezelf fysiek en mentaal weer terug te vinden.

Toen ik in juni 2013 via een goede vriend bij Henriette terecht kwam, was ik al een jaar aan het tobben. Ik viel af, had continue bloedverlies en was futloos. Mijn energiehuishouding was niet best en ik liep echt achter de feiten aan. Met een gezin bestaande uit drie kleine kinderen en een man met een drukke baan is dat heel vervelend en vermoeiend. Ik pakte alle tips aan en toen ik meer las over de atlascorrectie had ik sterk het gevoel dat ik dit moest laten doen.

De dagen na de behandeling ben ik extreem moe geweest. Langzaamaan voelde ik de energie weer komen. Het belangrijkste resultaat op korte termijn is het volledig stoppen van mijn bloedverlies. Dit is voor mij een enorme winst, waardoor ik merkbaar makkelijker vooruit kom. Ik ben er nog niet, maar vertrouw er volledig op dat mijn lijf het herstel verder op eigen kracht voortzet. De atlascorrectie heeft daaraan een grote bijdrage geleverd!

Atlas PROfilax

Henriette Reineke werkt in praktijk light-Journeys met verschillende methodes. De AtlasPROfilax methode is zeer effectief bij nek-en rugklachten, hoofdpijn en migraine, whiplash, hernia, lage rugklachten, beenlengteverschil, knieklachten en uitstralingspijnen.

Nieuws & Updates

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

× Vragen? Chat met mij