Connie

oktober 7, 2015

Na ongeveer 15 jaar met heel veel pijn en ellende, en heel veel bezoeken aan therapeuten, chiropraktijken, manuele en -ortho manuele therapeuten, accupunctuur enz. enz… kwamen wij ( mijn man en ik) via onze masseur bij jou terecht. Vrij nuchter als we zijn hadden we allebei zoiets van ´eerst zien, dan geloven´. Ik kan je nu vertelllen dat ik eerst een hele leuke man had maar na al die ongelukken en dus heel veel pijn, zag ik het af en toe niet meer zitten met hem. Hij was niet meer gezellig kortom sjagrijnig van zijn knallende hoofdpijn. Door deze ongelukken had ik een dubbele whiplash en altijd last van nek, schouder, en veel last in mijn heupen. Na de behandeling werd mijn man eigenlijk meteen een heel ander mens. Ik had mijn oude man weer terug. Zingend, fluitend en altijd grapjes makend. Met mezelf gaat het ook een heel stuk beter. Ik merk dat het proces in volle gang is.
Ik heb ondertussen ook al wat mensen gestuurd en hoop dat zij ook veel baat bij de behandeling hebben, ik ben je in ieder geval eeuwig dankbaar.

Atlas PROfilax

Henriette Reineke werkt in praktijk light-Journeys met verschillende methodes. De AtlasPROfilax methode is zeer effectief bij nek-en rugklachten, hoofdpijn en migraine, whiplash, hernia, lage rugklachten, beenlengteverschil, knieklachten en uitstralingspijnen.

Nieuws & Updates

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

× Vragen? Chat met mij