Annet

oktober 7, 2015

Hallo allemaal, en Henriette,

Ik ben 15 jaar en heb 2 jaar geleden een auto-ongeluk gehad waardoor ik een whiplash had. Ik was in behandeling bij fysio, osteopaat, orthomanuele arts en niks werkte. Ik ging alleen maar meer achteruit. Op den duur was ’t zo erg, dat als ik liep, ik bijna elke keer viel, doordat ik door m’n knieen heen zakte en ik kon ook m’n armen bijna niet meer gebruiken. De pijn trok door heel m’n lichaam.

Toen hoorden we van atlas profilax. Ik dacht, eerst zien dan geloven. Ik kon me niet voorstellen dat er nog iets was wat zou helpen. Toch, op advies van anderen, gebeld en er naar toe gegaan. Ik stapte binnen met nog steeds de gedachte: “zal dit dan eindelijk iets zijn wat gaat helpen?”

De behandeling was klaar, ik kon weer op 2 voeten staan, in evenwicht! Kon dieper adem halen, voelde me veel vrijer en het leek alsof er wel 100 kg van m’n nek was afgehaald! Ook kon ik die 2 jaar niet meer eten ’s morgens en at ik erg slecht. We stapten buiten, ik had honger, sindsdien kan ik weer normaal eten, ook ’s morgens! Echt, had dit nooit verwacht, maar wat er met je gebeurt, door een kleine behandeling, wonderlijk! Ook ben ik weer veel vrolijker en zit veel beter in m’n vel.

Vooral Henriette wil ik bij deze hartelijk bedanken voor wat ze op deze manier voor me betekend heeft!

Voor anderen, die benieuwd zijn of het werkt of helpt, en dus ook even reactie’s lezen: het is een echte aanrader! Ik hoop, dat als je veel last heb, je niet lang aarzelt, maar direct belt. Echt, je voelt je zoveel beter! Hoe ongelooflijk het ook is !

Nogmaals, Hartelijk bedankt!

Groetjes Annet

Atlas PROfilax

Henriette Reineke werkt in praktijk light-Journeys met verschillende methodes. De AtlasPROfilax methode is zeer effectief bij nek-en rugklachten, hoofdpijn en migraine, whiplash, hernia, lage rugklachten, beenlengteverschil, knieklachten en uitstralingspijnen.

Nieuws & Updates

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

× Vragen? Chat met mij