Annemieke

april 13, 2019

Ik ben bij je geweest voor een helende reis, na het boek gelezen te hebben van Brandon. Ik had direct het gevoel dit is wat ik nodig heb. Ben zo bij Henriette Reineke terecht gekomen voor een helende reis.

Het was een hele intensieve en bijzondere ervaring. Al heel snel voelde ik daarna de rust in mezelf, humor en een veel lichter gevoel. Het voelt alsof alles om me heen niet meer zo belangrijk is en ik me niet makkelijk meer uit mijn evenwicht laat trekken. Werk waar ik normaal heel nerveus van word in mijn baan ging me deze week makkelijk af. Ik wacht rustig af wat ik de rest van het jaar nog ga ervaren en of mijn schouderklachten wegblijven. Deze week geen 1x naar mijn schouderblad gegrepen om de pijn eruit te masseren. De druk is, zo voelt het, van mijn schouders af.

Heb wel van tijd tot tijd pijn in mijn lijf waar dingen nog losgelaten mogen worden dat is echter een goed teken.

Bedankt voor je hulp bij deze mooie reis. Ik kom zeker nog eens terug.

Annemieke

 

Atlas PROfilax

Henriette Reineke werkt in praktijk light-Journeys met verschillende methodes. De AtlasPROfilax methode is zeer effectief bij nek-en rugklachten, hoofdpijn en migraine, whiplash, hernia, lage rugklachten, beenlengteverschil, knieklachten en uitstralingspijnen.

Nieuws & Updates

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

× Vragen? Chat met mij