Ook ik heb mijn toevlucht gezocht tot jou i.v.m relatie perikelen. Samen met Diana mijn vrouw hebben wij een aantal coachings lessen bij jou gevolgd en Diana heeft een intensive helende reis bij jou mogen ervaren. Ikzelf heb de verkorte versie gedaan en ik moet zeggen erg indrukwekkend, rakend tot in je ziel en hart en inderdaad helend. Er kwamen veel emoties los bij mij.

De sessies hebben mij doen beseffen dat relaties soms erg ingewikkeld zijn, vooral als je beiden een wat verschillende opvoeding hebt gehad en/of achtergrond hebt. Niets gaat vanzelf, vertelde je, en dat klopt ook. tevens kun je ook niet altijd zonder een coach, zoals jij, die met meer afstand naar de diverse inzichten en psyche kijkt van de individuen die zichzelf door de moeilijkheden des levens wurmen.

Ik ben ook, op advies van jou, het boek van Mars en Venus aan het doorspitten en ik moet zeggen een hilarisch boek, zeer herkenbaar en erg leerzaam om te leren omgaan met je partner en haar (hem) en jezelf beter te begrijpen. Echt een aanrader voor iedereen.

Jouw adviezen, jou bijzondere kijk op relaties en jou hulp hebben ons geholpen samen verder te gaan i.p.v uit elkaar te gaan, wat eerder de bedoeling was. Je hebt ook gezegd dat we er nog niet zijn en dat we moeten blijven werken aan onze relatie. Wat we zeer zeker zullen doen. Ook heb je mij persoonlijk geleerd dat je niet alles kunt veranderen en/of oplossen. Soms moet je dingen laten zoals ze zijn. Ik laat nu niet alleen in mijn relatie zaken wat makkelijker los, ook op mijn werk gaat dat steeds beter.

Eigenlijk had ik 15 jaar eerder naar jou moeten gaan en wellicht zou het geen slecht idee zijn om dit soort sessies op te nemen op middelbaar onderwijs, zodat mensen al vroeg leren, rekening, respect en waardering voor anderen te creëren en leren naar elkaar te luisteren. En belangrijker leren elkaar te begrijpen.

Ik ben je zeer erkentelijk voor wat je voor ons hebt gedaan. We hebben nog een lange weg te gaan maar met jou wijze lessen gaat dat ongetwijfeld lukken.

Dank je en een dikke omhelzing

Frank

× Vragen? Chat met mij