Henriette-Reineke3


Henriette Reineke

Paramedisch Natuurgeneeskundig therapeut

Al meer dan 20 jaar heb ik mijn eigen praktijk. In de loop van de jaren heb ik me verdiept in vele soorten therapiën die ik ook weer op allerlei manieren toepas en integreer in mijn behandelingen. Mijn missie en intentie is altijd om mensen in hun eigen kracht te zetten en te verbinden met hun hart. Wat is jouw diepste wens, gevoel, jouw pad?

Een goede gezondheid en pijnvrij door het leven gaan is heel belangrijk om je goed te voelen en de dingen te kunnen doen die je wilt doen. Daarom ben ik zo enthousiast over de AtlasPROfilax methode. Het is een geheel veilige en in principe eenmalige behandeling waarbij de atlas weer in zijn optimale positie wordt gebracht. Na 7 jaar alle therapiën die je kunt bedenken ondergaan te hebben kwam ik na de Atlasprofilax behandeling eindelijk van mijn zware whiplashklachten af! Ik ben nog dagelijks verrast door de geweldige veranderingen die mensen zien en voelen na een Atlasprofilax behandeling!

De Helende Reis ( of Journey) is ook een methode waar ik erg enthousiast over ben. Hierbij werk ik op ziels-en cel niveau waarbij oude blokkades en niet verwerkte emoties snel kunnen worden los gelaten. Het doel is altijd om weer vrij te zijn, los van het verleden zodat je keuzes kunt maken die nu bij je passen.

Coaching en healing hebben we allemaal wel eens even nodig. Waar sta ik nu, waar wil ik naar toe?

Bij relatie coaching help ik partners weer in verbinding te komen met elkaar. Dit kan ook via skype sessies, en via www.thelovecheck.nl

Inmiddels heb ik een geheel eigen stijl ontwikkeld waarbij de verschillende behandelvormen worden gecombineerd. Doordat ik op een diep zielsniveau werk, kunnen er grote transformaties plaatsvinden. Blijven groeien en mezelf verder blijven ontwikkelen op verschillende gebieden is iets wat ik mijn leven lang al heb gedaan, en waarschijnlijk altijd zal blijven doen!
In mijn praktijkf Light-Journeys mag ik allerlei mensen begeleiden, variërend van 0 tot 80+ jaar. Allen met de meest uiteenlopende zaken en vragen. Het uiteindelijke doel is dat jij je blokkades los kunt laten zodat je echt Vrij kunt zijn en kan leven vanuit je Bron.”Stel uw vraag

of bel 076-5426281


    Henriette Reineke, Vossenberg 16, Prinsenbeek