Informatie over SMART-technologie en stralingsparasieten

augustus 6, 2020

De ‘Blastocystis Hominis’, ‘Dientamoebe Fragilis’ en de ‘Gardia Lamblia’ vormen samen een groep die steeds vaker aangetroffen worden en vele klachten op hun geweten hebben zoals continu moe zijn, maag- en darmklachten etc. Een van de belangrijkste veroorzakers van deze specifieke parasietengroep zijn de mobiele telefoons en het draadloos internet in de slaapkamer waar je slaapt. Normaal gesproken wordt je ’s nachts in je slaap opnieuw opgeladen.. maar de straling van wifi, een mobiel of I-pad in je slaapkamer zorgt voor een continue stress in het lichaam. Hierdoor wordt het afweersysteem uitgeschakeld en zijn de parasieten in staat het lichaam binnen te dringen. Deze parasieten zijn in staat samen met nanodeeltjes die via voeding, chemtrails e.d. worden verspreidt, een holografische chip in je brein te creëren. Dit maakt, dat je op afstand volledig bestuurbaar wordt. Om de schade zo veel mogelijk te beperken is het belangrijk voor het slapen gaan, de wifi uit te schakelen en je mobile telefoon buiten de slaapkamer te houden en dus ook niet als wekker te gebruiken. Zelfs een telefoon die uitstaat straalt nog steeds.

Dat chronische blootstelling aan straling, zoals gebruikt voor draadloze communicatie, ongezond is weten we al decennia. Veel mensen, inclusief kantoorpersoneel, onderwijzers met smartboards in wifi-klassen, managers en ICT-ers die vroeger nergens last van hadden, maken een omslagpunt mee waarna ze hoogsensitief op straling reageren en zich steeds zieker voelen. Recent kwam dit document van de Amerikaanse marine vrij, en er zijn inmiddels duizenden onderzoeken bekend met deze strekking.
In dit artikel lees je hoe stralingsklachten zich stap voor stap ontwikkelen en op welke wijze. Tussen de regels door zal steeds duidelijker worden hoe stralingsklachten – dus de kunstmatig veroorzaakte klachten en ziektes waaronder kanker, door telecom, overheid, massamedia (desinformatie), Antennebureau, GGD en Gezondheidsraad – de kosten voor zorgverzekering, gezondheid in het algemeen en de winst en macht van de farmacie, gigantisch opvoeren.
https://dooozz.nl/blog/stralingsklachten/

Een ander gigantisch groot gevaar voor de mensheid is de SMART-Technologie en Facebook. De meeste mensen hebben dit niet in de gaten en raken er steeds meer aan verslaafd, omdat het zo gemakkelijk is. Velen laten zich volledig afleiden door de komst en uitrolling van het 5G-netwerk, dat er waarschijnlijk nooit gaat komen. De reden hiervoor is, dat de bandwijdtes van de verschillende golflengtes veel te dicht op elkaar liggen. Hierdoor wordt het hackingsgevaar van de overheidsinstanties zo groot, dat ze de controle zullen gaan verliezen.
De Smartphone met zijn apps waaronder Facebook, is het èchte gevaar.
http://beforeitsnews.com/economy/2019/11/wake-up-the-truth-behind-the-smartphone2987816.html

De technologie achter de SMART-technologie is gebaseerd op kennis, die is ontdekt rond 1947. Militairen, wereldwijd, hebben in die periode bewust Ufo’s laten crashen vlak in de buurt van militaire basissen. De wrakstukken zijn onmiddellijk in beslag genomen en uitvoerig bestudeerd. Hierbij werd ontdekt dat de voertuigen een eigen bewustzijn hadden, die geheel samenwerkte met de bestuurder. Deze technologie is vervolgens ingezet om de mensheid volledig onder controle te kunnen krijgen. Hier is de SMART-technologie uit voortgekomen. Smartphones, schakelen langzamerhand onze zintuigen uit en maken tegelijkertijd d.m.v. het belgedrag en internetgebruik, een complete kopie van de gebruiker, incl. hartritme en ademhaling en zijn vanaf nu in staat de gedachten van de gebruiker te registreren. https://www.youtube.com/watch?v=sv1pXvttUeM

Je SMART-phone uitschakelen, lukt niet en het is zelfs in staat om je op 2 km afstand te volgen. De enige manier om hier een eind aan te maken is een grote hamer te nemen en het apparaat aan gruzelementen te slaan. Om te voorkomen dat deze kan ontploffen is het raadzaam om wel eerst de batterij eruit om te halen. Dus wil je een telefoon, koop een simpele Nokia die al voor €15, – verkrijgbaar is.

De échte oorzaak, achter het hoge dodental in Wuhan, was niet het virus maar de extreme luchtvervuiling, gecombineerd met het uitrollen van het 5G-netwerk. Van verschillende kanten en monteurs heb ik informatie toegespeeld gekregen, dat er Covid-19 op de printplaat staat, die in de 5G masten geplaatst worden. Connectie 5G en Covid-19

Straks, krijgen alle bezitters van SMART-phones,ongevraagd, een kadootje in de vorm van een app, die ten allen tijde exact je locatie doorgeeft. Een andere leuke bijkomstigheid is, dat je via de 5Gzendmasten opgezadeld kunt worden met Covid-19 en andere virussen. https://youtu.be/tQaS59P1eBk #UltimateSolution

Atlas PROfilax

Henriette Reineke werkt in praktijk light-Journeys met verschillende methodes. De AtlasPROfilax methode is zeer effectief bij nek-en rugklachten, hoofdpijn en migraine, whiplash, hernia, lage rugklachten, beenlengteverschil, knieklachten en uitstralingspijnen.

Lees ook onze andere artikelen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Nieuws & Updates

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

× Vragen? Chat met mij