Hercontroles….. wanneer doe je dat?

juli 28, 2020

Normaal gesproken gaan we er van uit dat je een atlasprofilax  behandeling maar 1x hoeft te doen. Dan staat je atlas weer in de meest optimale positie. Bij de controle is het check, check, dubbel check.

Er zijn echter altijd situaties waarbij de atlas toch iets kan verschuiven. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen als je weer flink bent gevallen. Een harde klap hebt gemaakt. Ook na een operatie onder narcose. Of bij mensen die hypermobiel zijn.

Het kan ook zijn dat je atlas helemaal perfect zit ( in de meeste gevallen is dat zo) maar je nek en schouders voelen toch heel gespannen en stijf aan. Zeker in deze corona tijd kan veel stress en spanning opgebouwd worden. Ik merk dat veel cliënten het dan ook fijn vinden om te komen en de her-controle als een soort  onderhouds behandeling zien.
Het resultaat is dat je weer voelt dat alles beter gaat stromen en er een heel stuk spanning van je schouders afglijdt. Het draaien van je hoofd gaat ook vaak weer soepeler.

Ben jij blij met de Atlasprofilax behandeling? Laat je vrienden en bekenden weten wat het met jouw heeft gedaan!

Atlas PROfilax

Henriette Reineke werkt in praktijk light-Journeys met verschillende methodes. De AtlasPROfilax methode is zeer effectief bij nek-en rugklachten, hoofdpijn en migraine, whiplash, hernia, lage rugklachten, beenlengteverschil, knieklachten en uitstralingspijnen.

Lees ook onze andere artikelen

Expert Report on René-C. Schümperli’s Atlas Prophylaxis

Expert Report on René-C. Schümperli’s Atlas Prophylaxis

Expert Report on René-C. Schümperli’s Atlas Prophylaxis In April 2006, we launched a research study about René-C. Schümperli’s Atlas Prophylaxis at our university institute. We examined a total of 114 subjects in this study. The initial evaluation of the data has been...

Lees meer
Leverreiniging -volgens Andreas Moritz

Leverreiniging -volgens Andreas Moritz

Raadpleeg je arts voordat je de lever reiniging toepast. (Op internet is veel informatie te vinden over deze leverreiniging). Het schoonmaken van de galkanaaltjes in de lever is de meest krachtige procedure die u kunt toepassen om uw gezondheid te verbeteren....

Lees meer
Het dagboek voor een Chronisch zieke patiënt

Het dagboek voor een Chronisch zieke patiënt

Veel mensen met een chronisch aandoening, zijn op zoek naar een goede manier om overzicht te krijgen in hun ziekteverloop. Overzicht om te weten of een behandeling effect heeft of niet, of ze zich beter voelen of minder. Het dagboek voor een Chronisch zieke patiënt...

Lees meer

Nieuws & Updates

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

× Vragen? Chat met mij