De 5 natuurgerichte principes

  

1 Energie

Zonder voldoende energie in ons lichaam kunnen wij niet tot herstel komen. Alles om ons heen is energie. Er is grofstoffelijke energie waaruit ons lichaam bestaat en er is fijnstoffelijke energie, alles wat niet direct zichtbaar is. Dit zijn bijvoorbeeld energiebanen in ons lichaam zoals meridianen, aura’s en chakra’s.

Het één heeft invloed op het ander en is daardoor ook niet van elkaar los te koppelen. Als er ergens een blokkade optreedt kun je dit voelen. Dit kan zich bijvoorbeeld uiten in vermoeidheid, ziekte, depressies en andere emotionele en fysieke blokkades

Bij een AtlasPROfilax behandeling wordt de atlas weer terug gezet op zijn natuurlijke positie, waarbij alleen de spieren rond de schedelrand worden gemasseerd. Er wordt dus niets gemanipuleerd of geforceerd. Hierdoor is de openening tussen de schedel en de ruggegraat weer optimaal waardoor het lichaam weer energie krijgt. Aderen, bloedbanen, zenuwstelsel, en energiebanen krijgen weer alle ruimte.
Met Vortexhealing activeer ik de grofstoffelijke en de fijnstoffelijke energieën in het lichaam waardoor dit weer kan stromen en ons energie geven.

Kortom met verschillende methodes en mijn heldervoelendheid kan ik weer energie en balans in lichaam en geest brengen.

Ook kan ik hier voedingssupplementen adviseren. 

http://natuurlijkinjekracht.beyuna.nl 

 

 

2 Prikkel overdracht

De stroming van energie vindt plaats in alle lagen van ons lichaam. Het zenuwstelsel wordt gestuurd door onze hersenen en geeft prikkels door naar de rest van ons lichaam. Het is het communicatie systeem van ons lichaam.

Dit systeem kan verstoord zijn door ingrijpende gebeurtenissen op zowel emotioneel als fysiek niveau. Dit kan zich uiten in over(ge)spannenheid, oververmoeidheid of juist heel druk zijn en daar ook duidelijk last van hebben. Men raakt steeds verder weg van zichzelf.

Met de Vortexhealing kan ik direct werken op het zenuwstelsel en de hersenen om deze weer in balans te brengen.

Met AtlasPROfilax wordt het zenuwstelsel ook direct beïnvloed.

Ook met coaching krijgt men inzicht in de patronen van de mogelijke verstoring, waardoor herstel weer mogelijk is.

Visualisaties en ontspanningsoefeningen zullen ook bijdragen aan het optimaal functioneren van ons zenuwstelsel. Een gezonde energiestroom zorgt ervoor dat je weer vol in het leven kunt staan en in contact kunt zijn met je Bron.

Ook kan ik hierbij voedingssupplementen inzetten. http://natuurlijkinjekracht.beyuna.nl 

h

 

3 Drainage

Het lichaam dient zich regelmatig te reinigen van geestelijke en stoffelijke ballast. Alles wat we meemaken wordt opgeslagen in ons lichaam, in ons celgeheugen. Zowel positieve als negatieve gebeurtenissen. Geestelijke ballast wordt gevormd door negatieve herinneringen, weggestopte emoties, traumatische gebeurtenissen etc.

Doordat ik op zielsniveau en celniveau werk worden de emotionele en fysieke gifstoffen uit het lichaam verwijderd. Dit is van zeer groot belang voor ons welbevinden en onze gezondheid.

In een Helende Reis gaat men terug naar een oude blokkade. Deze wordt verwijderd door op zielsniveau te vergeven. Hierdoor verdwijnt de blokkade op celniveau. Het is een diep emotioneel reinigingsproces dat blijvende veranderingen laat zien.

Ook met de healingen werk ik diep op emoties in zoals verdriet, woede, angst en onzekerheid, waardoor het lichaam deze kan loslaten.
Een AtlasProfilax behandeling kan het lichaam aanzetten tot ontgiften op verschillende niveaus.

Ook op fysiek gebied werk ik diep in op de organen waardoor zij zich kunnen reinigen van ballast. Het doel is dat men zich vrij voelt, open, gezond in het hier en nu, zonder allerlei geestelijke en lichamelijke ballast.

Ook kan ik hierbij voedingssupplementen inzetten.

http://natuurlijkinjekracht.beyuna.nl

 

4 Voeding

Een goede voeding zorgt voor een evenwicht zowel geestelijk als lichamelijk. Als een lichaam ongezonde voeding krijgt kan dat op termijn resulteren in ziektes.

Als je niet lekker in je vel zit ben je soms geneigd om je emoties “weg te eten” door te snoepen en overmatig voedsel tot je te nemen. Hierdoor voel je je dan weer schuldig en slecht en kom je in een vicieuze cirkel terecht.

Ook belemmerende overtuigingen, overlevingsstrategiën, oordelen en verwachtingspatronen kunnen bijdragen aan een ongezonde geestelijke voeding.

Door je bewust te worden van je patronen en deze te veranderen door positieve overtuigingen, zullen deze bijdragen om je weer geestelijk en lichamelijk gezond te voelen.
Ik gebruik daarbij verschillende methodes waardoor je jezelf weer terug kunt vinden en meer geluk en levensvreugde kunt ervaren.

Hierbij kan ik ook voedingssupplementen inzetten.

http://natuurlijkinjekracht.beyna.nl

 

5 Psyche

Door het bewustworden van de samenwerking tussen lichaam en geest, kunnen storende levenspatronen worden herkaderd. Als je je bewust bent van je patronen en blokkades heb je ze in feite al voor het grootste gedeelte opgelost. Vaak blijven dezelfde patronen zich herhalen totdat je inzicht hebt in het geheel.

Tijdens de behandelingen ga ik heel uitgebreid in op deze patronen, zodat je inzicht krijgt in je situatie en reik ik je handvatten aan om deze patronen om te draaien. Ook door karmische banden te verbreken kom je los van patronen en belemmerende overtuigingen die je hebt overgenomen van bijvoorbeeld ouders, partners etc.

Ook de Cosmic Flower Remedies (samenstellingen van planten, bloemen, kristallen en energiën) helpen op een mooie manier bij dit proces.
Tijdens een Helende Reis of bij een E.M.D.R. behandeling komen deze patronen naar boven en kunnen daardoor getransformeerd en vervolgens losgelaten worden. Door positieve affirmaties mee te geven wordt het hele proces versneld en versterkt.

Het uiteindelijke doel is elke keer weer om naar je Bron te komen en te leven vanuit vreugde en je innerlijke kracht!

Ook voedingssupplementen kunnen worden ingezet.

http://natuurlijkinjekracht.beyuna.nl

 

× Vragen? Chat met mij