Atlasprofilax®

Alternatieve niet manipulerende veilige behandeling bij duizeligheid

Alternatieve niet manipulerende veilige behandeling bij duizeligheid

Hoe biedt AtlasPROfilax® een oplossing voor duizeligheid?

De AtlasPROfilax® methode biedt met name een oplossing wanneer de duizeligheid een gevolg is van een slechte doorbloeding in het hoog-cervicale gebied (dicht bij het evenwichtsorgaan), maar ook bij andere oorzaken blijkt deze methode vaak een belangrijke doorbraak te zijn in het verminderen van de symptomen. In de traditionele Chinese geneeskunde (TCM) wordt de eerste nekwervel, de atlas, in verband gebracht met de bloeddruk, met name een te hoge bloeddruk. Een gedraaide en gekantelde atlas heeft soms verreikende gevolgen voor het algeheel welbevinden. Klachten van duizeligheid en misselijkheid kunnen direct verband houden met de scheefstand van de atlas. Deze scheefstand kan een belasting vormen voor het evenwichtsorgaan en voor het gehoororgaan, en daardoor voor de beleving van hoe men in de ruimte staat. De neuromusculaire massage van de AtlasPROfilax methode die boven in de nek plaatsvindt, vermindert duizeligheid in de meeste gevallen waar deze een bijverschijnsel is van migraine en/of hoofdpijn. Onzekerheid en het gevoel hebben snel om te kunnen vallen worden door de AtlasPROfilax® behandeling verbeterd.

Ervaringen na AtlasPROfilax®

Te pas en te onpas had ik last van duizelingen. Als ik te snel opstond na het liggen. Maar ook zomaar zonder aanwijzingen of extra inspanning. Het maakte me erg onzeker. Ik durfde eigenlijk ook niet goed meer auto te rijden. Na de behandeling heb ik er geen last meer van gehad! Ik voel me weer veel zelfverzekerder en blijer. (Kim, 23 jaar)

In december ben ik bij je geweest voor een AtlasPROfilax-behandeling. Ik heb al jaren last van evenwichtsstoornissen en nekklachten en ik was heel zenuwachtig. Ik heb de behandeling als heel vertrouwd en verlichtend ervaren. Mijn energie is toegenomen en het lijkt of het evenwicht langzaam beter wordt. Ik voel letterlijk meer ruimte in mijn hoofd en nek. Bedankt voor dit geschenk. (Ankie, 58 jaar)

Ik heb interesse in deze behandeling

Wil je deze behandeling inplannen of wil je meer informatie over wat ik voor je kan doen?
Twijfel dan niet en neem contact op via het onderstaande formulier.

× Vragen? Chat met mij