Atlasprofilax®

René Claudius Schümperli

Wat is een AtlasPROfilax behandeling?

De AtlasProfilax behandeling is een veilige methode waarbij de bovenste nekwervel, de atlas, weer in de optimale positie wordt geplaatst. De AtlasPROfilax methode is ontwikkeld door de zwitser René Claudius Schumperli. Hij heeft deze revolutionaire methode ontwikkeld tussen 1993 en 1996.  Deze eerste nekwervel krijgt nauwelijks aandacht in de reguliere gezondheidszorg. Ook bij radiologie, neurologie en fysiotherapie krijgt deze wervel vaak weinig aandacht en is men er weinig mee vertrouwd.

Door middel van een speciaal ontwikkeld apparaat dat werkt met vibro pressuur worden de korte nekspieren en de fascia rondom de nek en wervels  behandeld.  In 1 sessie vind de correctie plaats.  Er wordt dus niet gekraakt of gemanipuleerd, en de AtlasProfilax behandeling is daarmee een veilige methode. Doorgaans is maar 1 sessie nodig, een maand later vindt er een controle plaats.

Wat is de invloed van een atlas die niet in de optimale positie staat op lichaam en geest?

Bij nagenoeg de meeste mensen staat de atlas niet in de optimale positie. Dit kan tot heel veel verschillende klachten leiden in het lichaam. Een malrotatie van de atlas geeft continue druk op de nervus vagus, slagaders, bloedvaten, hersenzenuwen en ruggenmerg, wat ernstige pijn en ongemak kan veroorzaken. Dit belemmert de neurotransmissie van bloed-, zuurstof- en energiestroom en alle communicatie tussen de hersenen en organen en de rest van het lichaam. Klachten die hierdoor kunnen ontstaan zijn o.a. degeneratie van de tussenwervel schijven, hernia, scoliose, evenwichtsproblemen, verschillen in beenlengte en problemen met heupen, knieën en voeten, uitstralingspijnen, whiplashklachten zoals gevoelig voor licht, geluid en drukte. Maar ook fybromyalgie klachten verminderen vaak. Ook op ADHD kan het een positieve invloed hebben doordat er meer rust en balans in de hersenhelften optreedt. Ook melden vaak mensen met depressies vaak grote verbeteringen.

Wat voor invloed heeft de AtlasProfilax behandeling op de houding?

De AtlasProfilax behandeling heeft direct invloed op de houding. In de fysiotherapie en osteopathie is het vaak een discussie punt, wat is belangrijker: de stand van de atlas of de stand van het bekken. Het is al langer bekend dat de stand van de atlas direct invloed heeft op het bekken en het bekken heeft weer invloed op beenlengte verschil. Door het behandelen van het atlasgebied wordt veelal ook het bekken gecorrigeerd en verdwijnt het beenlengteverschil. Dit alles heeft een directe invloed op de houding. Het is makkelijker om op een natuurlijke manier rechtop te staan. Ook de rotatie van hoofd en nek is na een behandeling doorgaans weer vrij en beweeglijk naar links, rechts, voor en achter. Er treedt vaak een ontspanning op in het hele lichaam.

Wat kun je verwachten tijdens een AtlasProfilax behandeling?

Tijdens het eerste consult vindt er een intake plaats. Daarna uitleg over de atlas en de behandeling.  Vervolgens wordt er gekeken naar de stand van de atlas t.o.v. de rest van het lichaam, zodat men zelf ook goed het verschil voelt voor en na de behandeling.  Daarna vind de correctie zelf plaats. Deze duurt niet zo lang, maar is wel intensief. Het betreft een neuromusculaire massage die geheel veilig is. Tijdens de behandeling wordt er niet gekraakt of gemanipuleerd. Het is daardoor een volkomen veilige behandeling. Alles bij elkaar duurt het ongeveer een uur. Een maand later vindt de controle plaats. Er wordt dan geëvalueerd, geadviseerd en zo nodig vindt er nog een nabehandeling plaats. 

Belangrijk!
Laat de atlasprofilax behandeling alleen uitvoeren door een gekwalificeerde atlasprof, opgeleid door de Zwitserse Academy. Henriette Reineke heeft deze opleiding daar gevolgd in 2009. Sindsdien heeft ze duizenden mensen met deze baanbrekende methode behandeld./span>

Lees het rapport van Dr. Seibel
rapport van Dr. Seibel over AtlasPROfilax

AtlasPROfilax Fibromyalgia

AtlasPROfilax Vertigo

Voor en na AtlasPROfilax

AtlasPROfilax voor en na

Voor Atlasprofilax

AtlasPROfilax

Na Atlasprofilax

Atlas PROfilax

Voor Atlasprofilax

AtlasPROfilax

Na Atlasprofilax

AtlasPROfilax

Voor Atlasprofilax

AtlasProfilax

Na Atlasprofilax

AtlasProfilax

Voor Atlasprofilax

AtlasProfilax

Na Atlasprofilax

Atlas PROfilax

Voor Atlasprofilax

Atlas PROfilax

Na Atlasprofilax

Atlas PROfilax

Voor Atlasprofilax

Atlas PROfilax

Na Atlasprofilax

AtlasPROfilax

Veel gestelde vragen over AtlasPROfilax

Kan ik na de behandeling autorijden?

Normaal gesproken kan iedereen autorijden na de AtlasPROfilax behandeling. Mocht je hele erge klachten hebben voor de AtlasPROfilax behandeling en voel je je niet zeker of je daarna in de auto wilt stappen neem dan iemand mee. 

Wordt de behandeling vergoed?

Door de meeste zorgverzekeraars wordt de AtlasPROfilax behandeling  gedeeltelijk vergoed onder natuurgeneeskundig consult of onder atlas-reflexonen therapie als je een aanvullende verzekering hebt. VGZ vergoed niet. Kijk op volgende link:
https://www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/alternatief-genezer/light-journeys

Moet ik mijn behandeling bij mijn arts stop zetten?

De AtlasProfilax is nooit als vervanging van een medische diagnose of behandeling of therapie. Dus als je andere behandelingen ondergaat, kun je daar gewoon mee doorgaan. Vaak is het zo dat andere therapieën vaak effectiever zullen zijn na een AtlasProfilax behandeling. 

Kan ik sporten na de behandeling?

Na de AtlasPROfilax behandeling mag je gewoon alles weer doen. Ik adviseer wel om de dag waarop de AtlasPROfilax behandeling plaats vind, het rustig aan te doen. Daarna ga lekker sporten als dat goed voelt. Luister naar je lichaam is het advies.

Wanneer wordt er niet behandeld?

Zwangere vrouwen behandelen we niet. Na een bevalling is het wel heel goed om deze AtlasPROfilax behandeling te ondergaan. Ook als men onder behandeling is van chemo kuren en/of bestralingen wordt er niet behandeld, dit ook omdat het teveel belastend voor het lichaam zou zijn. 

Ervaringen van clienten

Enkele Atlasprofilax ervaringen van clienten. Klik op “Ervaringen Atlasprofilax” om alle AtlasPROfilax reacties te lezen of om er zelf eentje in te sturen.

Sanne den Oudsten

Heel dankbaar dat we de Atlasprofilax behandeling bij Henriette hebben ondergaan! Henriette is heel warm, vriendelijk en kundig.
Mijn klachten van scheefstand, hoofdpijn en nekpijn zijn hierdoor verholpen. Ook sta ik letterlijk en figuurlijk veel stabieler.
Als je klachten hebt, dan is dit een goede investering in jezelf en dus zeker een aanrader!

Karin

Het nieuwe jaar goed begonnen met een helende reis bij Henriette! Een hele mooie en intense transformatie en het voelt weer heerlijk schoon en ontspannen, Henriette is echt een aanrader als je naar zo’n methode op zoek bent! Bizar hoe dit goed werkt!!

Gerda Scheffers

Een week of 6 geleden heb ik een Atlas Profilaxbehandeling bij Henriëtte gehad en mijn nek is na jaren(!) helemaal vrij! Ik heb sinds de behandeling geen migraine meer gehad, en ik heb ook geen rugpijn meer of last van de heupkwaal die ik vroeger had. De nekspieren zijn nog wel gespannen dus daarvoor ga ik wekelijks naar een masseur. Al met al ben ik er heel erg door opgeknapt. Heel erg bedankt, Henriëtte! Gerda Scheffers.

Lobke Huisman

Lieve Henriette,
Wat zijn we blij met jou. We voelen ons weer andere mensen na je behandeling. Van zwaar naar licht, van stijf naar soepel, van beetje zwaarmoedig naar heerlijk gelukkig.
Nogmaals bedankt en is het altijd een plezier om je weer te zien.
Veel liefs van Dave en Lobke ❤️💗💜

Carol van Zuylen

Voor ik bij Henriette kwam had ik al jaren last van pijn en stijfheid in mijn nek en schouders. Hoge spierspanning/stress dacht ik en fysiotherapie hielp maar deels en kort. Dat een verschoven bovenste nekwervel de oorzaak kon zijn ontdekte ik in een boek over vermoeidheid. Na de Atlasprofilax behandeling had ik meteen het gevoel dat er een zware last van mijn nek en schouders was afgevallen! Ook is mijn nek eindelijk soepel, haal ik vrijer adem en zijn mijn benen nu van gelijke lengte en heb ik geen last meer van mijn rechter knie en heup. Ik ben Henriette heel dankbaar!!

Simone van Kerkhoven

Via via kwam ik bij Henriëtte terecht met klachten gerelateerd aan long-covid. Al een jaar lang zat ik met deze klachten en de vooruitgang bleef telkens maar minimaal. De klachten waren vooral erge vermoeidheid en veel druk op mijn hoofd van teveel prikkels. Na de Atlasprofilax behandeling liep, zat en stond ik anders. Binnen een aantal weken had ik veel minder last van prikkels, had ik weer meer energie en kon ik meer ondernemen. Ook was ik na 10 jaar van mijn steunzolen af. Ik raad iedereen met aanhoudende klachten deze behandeling aan. Ik ben Henriëtte heel dankbaar.

Burnedine Fernandes

Allereerst wil ik vermelden dat er een zeer goede vibe in de praktijk van deze geweldige mevrouw rondhangt.

Wat ben ik blij dat ik samen met mijn dochter hier ben gekomen voor deze behandeling. We voelen ons beiden heel erg goed in onze vel.

Ik adviseer een ieder om bij deze mevrouw aan te kloppen. De pijn in mijn nek is helemaal weg.

Dank je wel Henriëtte dat je dit voor ons beiden hebt gedaan.

Je bent een topper🙏🏾❤️

Naomi

Iedereen zou deze behandeling moeten ondergaan.De atlas is de basis, als die scheef staat, heeft dat een enorme impact op de rest van je lichaam. En het is een eenmalige behandeling met een giga effect. Henriette is kundig, geeft goede tips en heeft een hele warme persoonlijkheid. Ik voelde me echt gezien en begrepen.

Lobke en Dave

Lieve Henriette,
Wat zijn we blij met jou. We voelen ons weer andere mensen na je behandeling. Van zwaar naar licht, van stijf naar soepel, van beetje zwaarmoedig naar heerlijk gelukkig.
Nogmaals bedankt en is het altijd een plezier om je weer te zien.
Veel liefs van Dave en Lobke ❤️💗💜

Sabine

Geen nekpijn meer, geen rugpijn meer, geen steunzolen meer nodig, voel me vrolijker krachtiger. Hoofdpijn weg! Iedereen zou deze behandeling moeten ondergaan. De atlas is de basis, en als die scheef staat zoals het geval is bij vrijwel iedereen, is er nooit een goede doorstroming van zenuwstelsel, bloedvaten en voel je altijd spanning in spieren rondom nek en schouders. Henriette weet wat ze doet, zeer invoelend, intuïtief, professioneel, en levert veel meer ook om emotioneel gebied en energetisch gebied.
Dank je wel Henriette!

Bruno

Ik loop weer rechtop en kan mijn nek weer vrij bewegen en draaien. Ik had niet gedacht dat ik meteen al deze veranderingen en verbeteringen zou ervaren. Heb inmiddels al veel mensen doorgestuurd en zij zijn allen zeer tevreden! Henriette is zeer kundig en een prettig persoon. Ze kijkt naar de hele mens. Ik kon ook mijn verhaal kwijt. Heel fijn! Dank je wel!

Esther

Ik kon heel slecht zien, had vreselijk veel pijn in heupen, nek, schouders en armen. Heupen en nek gingen vaak uit model. Had geen eens meer energie om naar de wc te gaan. Concentratie was bijna compleet weg. Direct na de behandeling kon ik prima kijken werkelijk indrukwekkend. Mijn heupen nek schouders en armen zijn enorm verbeterd er is nooit meer iets van zn plek geschoven. Ik ben sinds de behandeling niet meer naar fysio geweest terwijl ik chronische fysio verklaring heb al heel lang. Concentratie gaat vooruit. Ik was zo dood op en had het leven niet lang meer vast kunnen houden. Door deze behandeling voel ik dat ik geen gevaar meer loop en kan ik zelfs op gaan bouwen. Zelfs als ik zo blijf zoals ik momenteel ben heb ik een leven dus ik ben echt verbaasd en erg dankbaar. Ik heb mijn leven terug en ik ben zeer goed geholpen en Henriette voor eeuwig dankbaar!

Rowan Priem

8 maanden geleden

Mijn naam is Rowan ik ben 19 jaar, ik had erg veel klachten met mijn nek. Ze zegt dat het geen wonder middel is, maar ik ben wel van al mijn klachten af. Zeker een aanrader.

Gerda Scheffers

Een week of 6 geleden heb ik een Atlas Profilaxbehandeling bij Henriette Reineke gehad en mijn nek is na jaren(!) helemaal vrij! Ik heb sinds de behandeling geen migraine meer gehad, en ik heb ook geen rugpijn meer of last van de heupkwaal die ik vroeger had. De nekspieren zijn nog wel gespannen dus daarvoor ga ik wekelijks naar een masseur. Al met al ben ik er heel erg door opgeknapt. Heel erg bedankt, Henriette! Gerda Scheffers, Tilburg

Marc

Na enkele maanden het uiteindelijke resultaat van de atlas behandeling van afgelopen zomer:

Ik ben nog steeds erg tevreden over de behandeling en de volgende dingen merk ik op:

Geen last meer van de boven rug tijdens autoritten en ook niet tijdens lange autoritten. Geen kussentje meer nodig in mijn autostoel om de boven rug tussen de schouderbladen te ontlasten. In het begin voelde ik het nog af en toe knellen in de boven rug maar sinds enkele maanden is deze last helemaal weg.

Geen last meer van mijn heupen en onderrug als ik op een schuine stoep loop. Voorheen had ik dat altijd wel. Ook strandwandelingen een kant op waren vervelend door de scheve bekkenstand. Ik had altijd het gevoel dat mijn linkerbeen veel langer was dan mijn rechterbeen en vond ook altijd met linker been sterker dan het rechterbeen. Dat gevoel is nu weg.

Een sportmasseur waar ik een tijd geleden was voor een knieblessure heeft mijn bekken gecontroleerd en zag ook geen beenlengteverschil. Het bekken staat dus netjes recht en ik loop nu beter. Zelfs hardlopen gaat nu weer. Terwijl ik dat eigenlijk niet meer kon zonder op allerlei plaatsen last te krijgen.

Mijn nek staat nu bijna helemaal recht. Die stond afgelopen zomer veel meer scheef dan nu. Mijn rug is zich waarschijnlijk nog steeds verder aan het herstellen en ik hoop uiteindelijk helemaal van de scoliose af te zijn. Nu valt het mij op dat heel veel mensen een scheve nek hebben om welke reden dan ook. Soms vertel ik deze mensen als ik ze beter ken over mijn ervaring met deze atlas methode.

Het draaien van de nek ging meteen na de eerste behandeling veel beter. Al merk ik dat ik op de fiets nog steeds om kijk naar een kant (de linkerkant) omdat het nog steeds in mijn systeem zit dat ik voorheen niet goed naar rechts om kon kijken. Het draaien van de nek is dus erg goed nu en even soepel van links en naar rechts.

Voorheen kraakte mijn nek nogal eens tijdens het draaien. Dat is nu veel soepeler en is de afgelopen maanden veel soepeler geworden. Ook had ik vaak last van de rechter monnikskapspier en moest mijn vrouw die vaak los masseren als die vast zat. Nu heb ik daar geen last meer van.

Mijn lichaamshouding is verbeterd. Mijn schouders lijken meer naar achteren te zijn gedraaid in plaats van naar binnen.

Verder gaat ook alles prima en ik ben zeer tevreden! Groeten, Marc Schoenmakers

 

Niek Platenburg

Mijn naam is Niek Platenburg en ik wil hier een reactie achterlaten omdat ik al jaren bij Henriette kom en zo iets terug kan doen voor alle hulp die Henriette mij door de jaren heen gegeven heeft! Ik heb behalve de atlascorrectie, die bv mijn beenlengte verschil ineens heeft weggenomen!, ook andere behandelingen ondergaan zoals de Helende reis welke mij heeft geholpen het verleden achter mij te laten en mij meer in balans te brengen met het leven maar vooral ook bepaalde trauma’s achter me te laten! Ik ben Henriette erg dankbaar voor wat ze voor mij heeft betekend en hoe ze mij heeft geholpen met haar behandelingen en zeker ook hoe ze mij heeft geholpen door haar betrokkenheid en begrip in gesprekken ‘op niveau’ en mij het gevoel heeft gegeven dat ik er niet alleen voor sta in deze vaak voor mij verwarrende en moeilijke wereld! Bedankt daarvoor!! Hartelijke groeten Niek!

Rosalie Strampel

2x Geweest en gezondheid op meerdere stukjes verbetert. Kleine stapjes en tijd geven. Over n poos kijk ik nog terug. Henriette is in mijn ogen een vakvrouw. Ik zou iedereen aanraden die gevallen is en onverklaarbare klachten heeft het zelf te ervaren. Had niet veel verwachtingen vooral ook omdat alles al zo langdurig was. Elke verbetering is er 1. Ben blij met ook weer dit stapje. Voor het eerst na heel veel verschillende therapieën heb ik er vertrouwen in dat ik weer beter ga worden!

Tamara Ribbers

Twee maanden geleden ben ik hier voor het eerst geweest voor de Atlas Profilax behandeling omdat ik 16 jaar geleden een Whiplash heb gekregen bij een ongeluk. Ik had hier via kennissen positieve verhalen over gehoord, dus ik dacht baat het niet schaadt het niet, laat ik het proberen. Na de behandeling had ik een heftige reactie en ben ik flink ziek geworden, dus ben ik na een week weer terug gekomen bij Henriette, omdat ze zei dat ze de klachten kon verlichten. Na deze behandeling voelde ik me veel en veel beter. De dag erna was mijn hoofdpijn weg, terwijl deze de laatste tijd vooraf aan de behandeling elke dag heftig aanwezig was, met ca. 1 keer per week een migraine aanval. Tot die tijd heb ik geen aanval meer gehad, en nauwelijks hoofdpijn. De dag na mijn behandeling had ik ook meer energie. Ik heb vandaag nog een controle behandeling gehad waarbij mijn nek goed losgemaakt is en dat voelt nu een stuk beter. Ik ben er nog niet, maar de behandeling heeft heel veel gedaan en op gang gezet! En zeker als je bedenkt hoeveel jaar ik al aan het tobben ben van de ene therapie naar de andere. Nu eindelijk echt resultaat in een hele korte tijd!
Like

Marjolein Huijben

Na jaren worstelen met pijn in nek en schouders, ben ik van de pijn af gekomen na de atlas profilax behandeling. Deze behandeling heeft meer positieve effecten op mij. Ik heb mijn steunzolen niet meer nodig. Pijnklachten in de onderrug en knieën zijn verdwenen. Maar daarnaast heb ik ook een gevoel van innerlijke rust en stabiliteit, kan ik beter slapen en me beter concentreren, ben ik helderder waardoor ik veel beter functioneer.

Mijn 9-jarige dochter onderging ook de behandeling, er was scoliose ontstaan ​​in haar wervelkolom. Ze had veel pijn in haar nek. De behandeling heeft ook goede voordelen voor haar opgeleverd, aangezien het verschil in lengte van wervelkolom en been is verdwenen. Ze kan beter slapen en zich beter concentreren. Ze is veel evenwichtiger en heeft een beter overzicht van bijvoorbeeld schooltaken. Het lijkt alsof ze uit een droomwereld is gestapt, ik neem eindelijk contact met haar op.

Wat ook leuk is om te vertellen, Henriette is eerlijk en oprecht, ik dacht dat de behandeling voor mijn zoon ook wel nuttig zou zijn. Na enig onderzoek bleek dit echter niet nodig te zijn.

Dank je Henriette, je hebt ons leven mooier gemaakt!

Maria Rovers

Ervaring Atlas Profilax

Via een vriendin kwam ik in contact met deze behandeling. Ik had al enige jaren last van regelmatig terugkerende pijn in mijn nek en schouders en andere pijnen. Fysiotherapie hielp even, maar steeds kwam het probleem terug. Toen ik de website van Henriette las,( www.light-journeys.nl) werd ik heel blij Meteen na de eerste behandeling voelde ik me een ander mens: helder hoofd, betere balans, kortom ik ging met een heel goed gevoel naar huis. Ondanks dat Henriette mij gewaarschuwd had dat mijn lichaam zou kunnen reageren met (spier)pijnen, heb ik vrijwel geen last hiervan gehad. En ook na de controle afspraak met nog een kleine nabehandeling blijft mijn lichaam goed voelen.
Ik ben heel blij dat ik deze stap gezet heb, want ondanks dat ik een lichaam heb met best wel wat problemen, heeft de behandeling mij in alle opzichten goed gedaan.
Daarbij heb ik Henriette ervaren als een warm en deskundig mens. Zij geeft eerlijke en open voorlichting en laat je de ruimte om met adviezen te doen wat jij wilt. Zij staat met twee benen op de grond en laat de regie bij jou.

Maria Rovers

Rene

Vanwege mijn onderrug klachten heb ik in  Maart 2020 een AltasProfilax behandeling gehad bij Henriette Reineke in Prinsenbeek. Ik had een stijve onderrug(met pijn) en een stijve nek. Meteen na de behandeling viel het mij op, dat geluid anders klonk. Het leek wel of het geluid directer binnenkwam. Na een dag of drie voelde mijn rug en nek compleet anders. De pijn in mijn rug was bijna geheel verdwenen en mijn nek kon ik weer normaal gebruiken. Ik kan nu de yin-yoga oefeningen voor mijn onderrug gewoon uitvoeren, zonder dat ik daar gelijk pijn aan mijn rug van krijg. Vooral van het torderen van mijn rug had ik veel last(1 week pijn) en kan ik nu zonder meer uitvoeren. Autorijden en bukken gaan nu ook zonder pijn.

 

Lisette van den Maagdenberg

Een aantal weken geleden heb ik een AltasProfilax behandeling gehad, gelijk na de behandeling voelde ik een verschil. Dit was een hele aparte ervaring, het gevoel te hebben dat je stabiel staat, echt met beide voeten op de grond. Mijn beenlengteverschil is weg mijn heupen staan gelijk dit neemt heel wat klachten bij mij weg. Zoals lage rugpijn pijn, knieën en hoofdpijn.  Wanneer je denkt niets  helpt meer en ik heb echt alles geprobeerd, dan is dit een hele goede aanrader om te proberen ik ben er van overtuigd dat het je niet zal teleurstellen!
Henriette Bedankt.

Tamara Beekmans

Vanmorgen heb ik mijn ATLAS recht laten zetten, dat is de eerste nekwervel onder de schedel. Deze stond scheef en wat een klachten gaf me dat! Pijn in mijn nek, schouder, mijn bekken stonden scheef waardoor een been langer leek en ontzettende pijnklachten in mijn onderrug.
Door een behandeling van 7 minuten in een klap van alle klachten af. AtlasProfilax Henriette Reineke Nederland is bevoegd atlasprofilax therapeute, zij heeft haar opleiding in Zwitserland gevolgd. Het is jammer genoeg nog niet zo bekend, daarom deel ik het hier, want ik het het ervaren wat het verschil is, en dat is echt enorm. Ik werd er gewoon emotioneel van toen de pijn onmiddellijk weg trok, ik kon weer gewoon lopen na 1,5 jaar. Jeetje.
Ze manipuleert niet de wervels, maar laat met een vibrerend apparaat de spieren rondom de eerste nekwervel bij de schedelrand los masseren waardoor de eerste wervel op de goede plek terug kon draaien. Mijn lichaam deed dat meteen. Geen last meer van tintelingen in mijn arm door zenuw afknelling.
En een super lieve fijne vrouw die weet wat ze doet.
Harte groet Tamara Beekmans

Paul Vermey

Wonderbaarlijk resultaat, direct na de atlasprofilax behandeling. Steunzolen aan de wilgen gehangen en ik loop zoveel makkelijker en soepeler… Dat ik dit niet eerder heb gedaan! Geen pijn meer in mijn heup en ik loop weer recht en stabiel! Zo blij!

Patrick Woord

“Henriette haalt echt het maximale uit een Helende Reis sessie, het was daarom intens en heftig. Maar daardoor heb ik wel kunnen helen op het diepste niveau. Na de de sessie had ik een gevoel van ruimte. En ik voelde een enorme connectie en vertrouwen in wie ik werkelijk ben… echt wauw wauw wauw!” 

Annemieke

Ik ben bij je geweest voor een helende reis, na het boek gelezen te hebben van Brandon. Ik had direct het gevoel dit is wat ik nodig heb. Ben zo bij Henriette terecht gekomen voor een helende reis.

 

Het was een hele intensieve en bijzondere ervaring. Al heel snel voelde ik daarna de rust in mezelf, humor en een veel lichter gevoel. Het voelt alsof alles om me heen niet meer zo belangrijk is en ik me niet makkelijk meer uit mijn evenwicht laat trekken. Werk waar ik normaal heel nerveus van word in mijn baan ging me deze week makkelijk af. Ik wacht rustig af wat ik de rest van het jaar nog ga ervaren en of mijn schouderklachten wegblijven. Deze week geen 1x naar mijn schouderblad gegrepen om de pijn eruit te masseren. De druk is zo voelt het van mijn schouders af.

Heb wel van tijd tot tijd pijn in mijn lijf waar dingen nog losgelaten mogen worden dat is echter een goed teken.

Bedankt voor je hulp bij deze mooie reis. Ik kom zeker nog eens terug.

 

Annemieke

Annemieke

Ik ben bij je geweest voor een helende reis, na het boek gelezen te hebben van Brandon. Ik had direct het gevoel dit is wat ik nodig heb. Ben zo bij Henriette Reineke terecht gekomen voor een helende reis.

Het was een hele intensieve en bijzondere ervaring. Al heel snel voelde ik daarna de rust in mezelf, humor en een veel lichter gevoel. Het voelt alsof alles om me heen niet meer zo belangrijk is en ik me niet makkelijk meer uit mijn evenwicht laat trekken. Werk waar ik normaal heel nerveus van word in mijn baan ging me deze week makkelijk af. Ik wacht rustig af wat ik de rest van het jaar nog ga ervaren en of mijn schouderklachten wegblijven. Deze week geen 1x naar mijn schouderblad gegrepen om de pijn eruit te masseren. De druk is, zo voelt het, van mijn schouders af.

Heb wel van tijd tot tijd pijn in mijn lijf waar dingen nog losgelaten mogen worden dat is echter een goed teken.

Bedankt voor je hulp bij deze mooie reis. Ik kom zeker nog eens terug.

Annemieke

 

inger van Heijst

Dag Henriette,

 

Je hebt mij onlangs  uitstekend geholpen met je Atlas Profilax behandeling. Reeds heel lang kreeg  ik regelmatig bij een kleine beweging zeer veel pijn in mijn rug. Ik moest daardoor vaak naar de Manueel therapeut. Door jouw zorgvuldige behandeling en nazorg komt dit niet meer voor.   Deze behandeling bespaart me dus geld en vooral veel pijn. Ik beveel ook deze behandeling aan bij rug en nek klachten, Inger van Heijst  (    Presentatie en Stem Coach )

 

Edwin

Ik heb eind augustus een AtlasProfilax behandeling gehad. Mijn klachten waren hoofdpijn en migraine. Ik slikte 4 à 5 dagen in de week ibuprofen 400 en sanalgin. Mijn klachten had ik al een jaar of 30. Tot mijn grote verbazing had ik na de behandeling ineens GEEN hoofdpijn of migraine meer. En nog beter, blijvend tot nu toe (23-12). Nooit gedacht dat ik er vanaf zou komen. Ik ben echt super blij met het behaalde resultaat. Naast dat de behandeling zelf goed is aangeslagen wil ik ook Henriëtte even noemen die het zeer netjes en professioneel uitvoert. Bedankt!

Marian van der Leeden

Ook ik ben bij Henriëtte Reineke geweest. Na jaren van hevige pijnklachten is mijn zoektocht hier geeindigt. Eindelijk iemand die zei wat er mankeerde. Met een goede massage er naast komt het goed. Dank Henriëtte ook namens mijn dochter die mij naar jou heeft gebracht, heeft mijn leven weer zin. In plaats van te overleven kan ik nu weer leven! Dank je wel Henriëtte.

Lizet

Een aantal weken geleden heb ik een AltasProfilax behandeling gehad, meteen na de behandeling voelde ik een verschil. Dit was een aparte ervaring het gevoel te hebben dat je stabiel staat; echt met beide voeten op de grond. Mijn beenlengteverschil is weg mijn heupen staan gelijk dit neemt heel wat klachten bij mij weg. Zoals lage rugpijn pijn, knieën en hoofdpijn. Wanneer je denkt niets meer helpt dat is dit een hele goede aanrader om te proberen ik ben er van overtuigd dat het je niet zal teleurstellen.
Henriette Bedankt.

Julie

Hi Henriette! Today was my first day back home. I was meditating on my bed in the with my legs crossed under me, as usual; however, I noticed that I sat evenly and balanced, and with no pain. Usually I get restless in this position and feel my hip on the left is sitting higher and not feeling quiet right. I thought that was normal, until now. Also my shoulders are loosening, dropping to a natural position. If I hadn’t sat on a plane for 12 hours yesterday, I’m sure I wouldn’t be so tight in my hips today:) So I’m noticing that the alignment is working its way down my spine/back. As we walked around Amsterdam, I had more energy and my feet did not swell up or feel tired at the end of the day. I will keep noticing. My husband is ready to find someone here who does the Atlas Profilex!

I never really noticed these physical things before, but now, after the Atlas alignment, I notice how good I feel. I cannot thank you enough. Keep up this work, you are a blessing to everyone! I am so fortunate to have met you. Thank you for your expertise, for your kindness, and for the light you unleash in the world.

In joy and gratitude,

Julie

Iek Mosmuller

Ruim een maand geleden heb ik de atlasProfilax laten doen. Vele klachten zijn inmiddels weg en andere klachten zijn beduidend minder en mogelijk zullen ze eveneens verdwijnen.Te noemen zijn: schouder, bil, migraine, voeten, het staan, evenwicht duizeligheid, nek, etc. Henriette gaat zorgvuldig te werk met aandacht voor details en dat op een zeer aangename wijze.

 

 

 

Mieke Kock

Deze atlasprofilax behandeling doet wonderen, je merkt direct resultaat en ik raad het iedereen aan.

Voor mij staat deze behandeling op nummer 1 als ik dergelijke klachten heb.

nogmaals bedankt voor de laatste behandeling.

 

Esther Horsten

Na de behandeling van mijn atlas bij Henriette , kan ik weer lopen zonder pijn in mijn heup en zonder mijn steunzolen die ik al 17 jaar moest dragen.Mijn beenlengteverschil van 1,5 cm is weg en ik kan weer heerlijk door de stad slenteren zonder pijn of ongemak.

Had ik dit maar eerder geweten .Dat had mij veel geld en pijn gescheeld.

Dankjewel Henriette Reineke.

 

Ina Kleppers

Ik wil graag mijn ervaringen bij Henriette Reineke met iedereen delen! Wat ben ik blij dat ik bij haar terecht ben gekomen. Na heel veel ziekenhuizen en veel verschillende artsen kreeg ik steeds meer klachten. Ik had vreselijke nachtelijke krampen in mijn benen,veel hoofdpijn tot migraine toe,gevoelloze tenen,constante tintelingen in armen, handen en vingers, het niet opzij kunnen draaien van mijn hoofd, brommend geluid in mijn hoofd, flauw vallen, maagpijn en darmklachten. Ik ging erg krom lopen enz. enz.Door de atlascorrectie die Henriette bij mij heeft gedaan lijkt het wel of ik herboren ben ONVOORSTELBAAR!!!!! Wat is het toch jammer dat  ik hier zo laat achtergekomen ben. Het had me veel operaties, pijn  en frustraties gescheeld en heel veel ellende bespaard. Wat een fantastische vrouw is Henriette, dat iemand zoveel rust kan uitstralen en door een atlascorrectie zoveel  bewegingsvrijheid aan je terug kan geven. Alleen al de blikken van mijn vrienden  die me weer gewoon zien leven! Henriette ik ben je zeer dankbaar en ik zal deze methode zeer zeker bij iedereen aan bevelen. Hartelijk groet Ina

 

Marloes halmans

Jee… ik kan wel huilen van vreugde…

Dinsdag was ik bij Henriette Reineke die met een speciale techniek mijn atlas heeft rechtgezet. (dat is je eerste nekwervel). Na het ongeluk dat ik eind jaren 90 kreeg is die enorm scheef komen te staan. Wie mij kent weet dat ik daardoor sinds die tijd chronische nek- en schouderklachten heb. Doordat ik in 2007 besloot mijn leven om te gooien, te richten op wat ik wél kon, te doen wat ik moest doen en te laten wat ik moet laten om me zo goed mogelijk te voelen én sinds ik als ondernemer alle vrijheid neem om goed voor mezelf te zorgen, zijn mijn klachten op de achtergrond geraakt. Omdat ik het niet meer die enorm grote plek in mijn leven gunde en mijn aandacht verlegde naar hoe ik me wél wilde voelen.

En toch blijven ze een grote rol spelen in mijn dagelijks functioneren en bleef ik dus zoeken naar wat ik nog fysiek kon doen om me beter te voelen. En toen wees Patty Post me op deze behandeling bij Henriette.

Gisterochtend en vanochtend stond ik na een belachelijk goede ontspannen nachtrust voor het eerst in 15 jaar op zónder pijnlijk harnas.

Lieve Henriette, ik voel me een herboren mens! Ik denk dat ik nu klink als een predikant en ik weet dat je nog zei dat dit geen “wondermiddel” zou zijn, maar voor mij is het dat wél.

Ik weet dat mijn lichaam het komende jaar nog zal gaan zoeken naar balans en zal “regenereren” en daar neem ik de ruimte voor. De pijn is ook niet weg, maar ik voel ruimte in mijn nek, ik voel me helderder mijn beweging is vrijer en de energie stroomt soepeler door mijn lijf. En ik sta eindelijk recht voor mijn gevoel!

Bizar dit. Super bedankt lieve Patty dat je me hierop wees en bedankt Henriette dat je dit werk doet.

Maria Wijnands

Bericht inhoud:
Een niet te bevatten ervaring was het: een zeer prettige wachtruimte met fijne muziek en lekkere geur. Een leuke dame, waar de professionaliteit van afspat, leidt me naar de behandelkamer. Na een intakegesprek gaat het gebeuren: de atlas wordt rechtgezet!
Wat een ervaring! Ineens stond ik recht en kon voelen dat mijn gehele voetzool contact maakte met de vloer!! Dit kon ik me überhaupt niet meer herinneren.Na meer dan 30 jaar “geklungel”na een ernstig verkeersongeluk, kan ik weer recht staan en kan mijn lichaam beginnen met herstel. Sorry dat ik het zeg, maar al die chiropractors, podologen, dokters, fysio`s waar ik geweest ben…Niemand zei me ooit dat ik mijn atlas scheef had staan. Ze weten het gewoon niet. En de invloed wat dat heeft op je lichaam is onvoorstelbaar. Dit is allemaal te lezen op de site, dus dat ga ik allemaal niet noemen.
Lieve, lieve Henriëtte, dank je, dank je wel!! Een paar vrienden van mij zijn inmiddels ook al bij je geweest en ook zij zijn erg enthousiast. Veel liefs, Maria

Esther van Horsten

Na een zoektocht van jaren, met mijn dochter Anouk van 15 jaar langs verschillende fysiotherapeuten-dokter bezoeken-manuele therapeut- Cesar therapie, met klachten van vaak stekende hoofdpijn , duizeligheid, pijn in de nek en schouders, regelmatig opgezette lymfeklieren, ADD, beenlengteverschil, waar niemand echt blijvende resultaten wist te behalen.

Ben ik gelukkig via Praktijk Geheel de Mens(die mijn dochter heeft doorgemeten )doorverwezen naar Henriette Reineke Na hartelijke ontvangst , goede uitleg en bekijken van alle klachten en stand van Anouk haar lichaam .

Heeft Henriette met behulp van een apparaatje de stand van de atlas goed gezet(deze stond duidelijk scheef).

De dagen erna had Anouk last van spierpijn wisselend door heel haar lichaam en emotionele buien, maar géén hoofdpijn steken en beenlengteverschil meer. Ook hoort ze beter en is haar zicht ook iets verbetert.

Wat ik ook erg belangrijk vind :ze zit veel beter in haar vel .

Elke week zie ik nog positieve veranderingen bij mijn dochter.

Nogmaals HARTELIJK BEDANKT Henriette

voor de behandeling en ook voor jouw warmte en hartelijkheid tijdens de nabehandeling.

 

Jantine

Ik vind De Helende Reis een mooie methode om mee te werken of mee behandeld te worden.
Zeker op de manier zoals Henriette dat doet.

De Helende Reis werkt heel doeltreffend, gericht en snel. Het is een mooie manier om aan jezelf te werken.

Je krijgt vaak te horen als je met spiritualiteit werkt: “ook verwijzen naar artsen of je gaat toch ook naar de huisarts?”
Ben ik mee eens, maar dan zeg ik op mijn beurt: “Lichaam, Ziel en Geest moeten wel samenwerken en daar heb je ook spirituele/natuurgenezers voor nodig”. Zeker in deze tijd.

Henriette, dank je wel!!!

Saskia Gorissen

Henriette, wat een prachtige informatieve website !!

Ook van de tweede helende reis die ik bij je heb gemaakt, voel ik nog steeds een positieve uitwerking. Heel bijzonder.

Leonie

Het boek “de Helende Reis”van Brandon Bays kreeg ik vorig jaar al eens van iemand te leen om te lezen. Ik had er nog nooit van gehoord. Eenmaal gelezen zette het me wel aan het denken.

In het begin van dit jaar kreeg ik weer last van “oude klachten” zoals hartkloppingen, vermoeidheid, angstig om bepaalde dingen, onzekerheid over of ik het als moeder, in mijn werk, als vrouw etc wel goed doe. Ik had last van de zorg voor de mensen om me heen. Ik kon niet echt meer genieten. En ik besloot een Helende Reis te maken.

Tijdens de reis gaf Henriette me alle vertrouwen. Daardoor voelde ik me veilig om de Reis te ondergaan. Het gaf veel duidelijkheid en er vielen dingen op zijn plaats.

Daarna ben ik met enige regelmaat bij haar terug geweest voor een Vortex Healing. Hierbij bespraken we ook telkens over hoe nu verder, hoe om te gaan met. Niet zweverig maar praktisch met twee voeten op de grond. Ze doet dit op een warme integere en positieve manier.

We zijn nu 4 maanden verder en ik heb heel wat meer ruimte en rust voor mezelf kunnen creëren, kan mijn kinderen losser laten en mijn lichamelijke klachten zijn aan het verdwijnen. Een heerlijk gevoel, ik heb weer leren vertrouwen op mezelf en mijn intuïtie en kan weer genieten.

(Leonie 40 jaar)

Netty

Een bijzondere HELENDE REIS
Na 47 jaar in een bepaalde familierol te hebben gezeten kan ik er nu naar kijken en sta aan de zijlijn,wat een kracht heb ik hierbij gekregen!!
Fantastisch!!
Netty

Marielle

Een helende reis met jou beleven gaat diep, is altijd verhelderend en bovenal helend. Ik kan het iedereen aanraden (en dat doe ik dan ook!) Je vortex-healingen doe jij vanuit je hart en een hogere bron en daardoor brengt het werkelijk veranderingen teweeg. Een workshop van jou heb ik nog nooit meegemaakt maar als ze zijn zoals jij bent dan kan het niet anders dan dat ze helemaal geweldig zijn !!

Heel veel liefs en een warme liefdevolle knuffel voor jou én alle anderen die dit lezen……

Marielle van Dop

Janine

Een tijdje geleden heb ik een helende reis gemaakt bij Henriëtte. Ik heb daarin kracht herwonnen die ik ooit in mijn leven buiten mezelf heb gelegd, kracht die ik nu kan gaan inzetten om het leven te leiden waarvoor ik gekomen ben. Wat ik ook meegenomen heb is een manier om in 10 tellen af te kunnen dalen in mijn bron, en zo in het licht kan zijn waar ik me thuis voel. Dankjewel Henriëtte voor je betrokkenheid en liefdevolle aanwezigheid.

Marieke

Heb pas helende reis bij Henriette ondergaan en dit heeft me veel gebracht. Voel me veel zefverzekerder , ik voel mijn grote innerlijke kracht weer en ervaar innerlijke rust, heerlijk, ben hier erg blij mee want voor ik deze reis ging doen was ik dit allemaal behoorlijk kwijt. Ik zorg nu beter voor mezelf geef veel meer mijn grenzen aan en ervaar eigenliefde! Henriette dank je wel voor de liefdevolle maar krachtige manier waarop je dit aanpakt, echt heel bijzonder!

Lesley

Vorig jaar werd mij het boek van Brandon Bays, De helende reis, aangereikt om te lezen. Ik werd hier door geinteresseerd in de manier van genezen vanuit jezelf. Ik had gelijk het iedee dit is wat ik nu al jaren zoek. Ik heb Henriette gebeld en bij haar de helende reis gedaan. Dit doet zij op een manier die je vertrouwen geeft en jezelf kan laten gaan. De uitwerking is bij mij zowel fysiek als geestelijk merkbaar. Hierna ben ik bij Henriette voor deVortex Healingen geweest. Nu na een half jaar ben ik op een punt gekomen waar ik van mezelf kan zeggen dat ik mezelf mag zijn en dat geeft zo’n vertrouwen en dat blijk ik ook uit te stralen. Het merendeel van de mensen die mij kennen zeggen dat ik zo’n progressie heb gemaakt. Dit geeft mij weer meer zelfvertrouwen. De cirkel is doorbroken. Ook met mijn fysieke klachten gaat het beter. Henriette heeft op een integere wijze mij geholpen om te zijn wie ik nu ben.

Dank je Henriette en zeker tot ziens

Lesley

Heleen

Beste Henriette,

Vandaag ben ik voor de tweede keer bij je geweest voor deze behandeling. Ik ben zo blij dat ik jou op mijn pad ben tegen gekomen. Ik heb geen last meer van de spanning in mijn nek en rond mijn hoofd, het is echt een verlichting.

Mijn beweeglijkheid is optimaal en ook mijn nek- n schouderklachten zijn verdwenen. Wat betreft het oorsuizen wil ik het nog meer tijd geven. Maar voor nu voelt het al zo goed en ben ik er zo ontzettend blij mee. Het voelt vrij en geeft me veel rust. Bedankt! En wie weet tot ziens.

Liefs Heleen

Riet

Lieve Henriette,

Nadat er wat maanden overheen gegaan zijn en ik nog steeds beter in balance ben, schrijf ik je. Dank dat je dit kon toepassen en ik daardoor de stap durfde te zetten. Mijn nek beweeg ik beter en ik heb veel minder last van hoofdpijn en dat is erg fijn. Alles in mijn lichaam kreeg een beter balans.

Vriendelijke groet Riet

Bert

Atlas Profilax completely changed my life!

janneke van den berg

Lieve Henriette,

Dankjewel voor het toepassen van deze methode,- grappig nu ik dit gedaan heb valt het me op dat er veel meer mensen met dezelfde symptomen-verschillende oorzaken rondlopen.

Zelf ben ik afgelopen winter van mijn paard gevallen en 2 jaar geleden een vrachtwagen op mijn autootje ingereden- klachten had ik toen niet-tot dit voorjaar een bepaalde blokkering in vertrouwen- misschien door het vallen misschien door dat ongeluk- i.i.g door de atlas methode toe te passen voelt het alsof ik sterker in mijn eigen gebied sta- logisch je centrumbanen worden weer op hun plek gezet- vandaag heb ik weer op hetzelfde paard gereden als waar ik sinds het ongeluk met angst opzat-volledig ontspannen.. dankje!x Janneke

Rob Bakker

Hallo Henriëtte,

De Atlasprofilax heeft bijzonder gewerkt. Mijn lopen was zeer beperkt door allerlei oorzaken en sinds de behandeling erg vooruit gegaan. Voorheen kon ik maximaal 1X per dag 10 minuten zonder pijn lopen. Op dit moment loop ik met gemak 30 minuten en meerdere keren per dag! Het geeft een enorme bewegingsvrijheid. Ik ben er zeer blij mee. groet Rob Bakker.

Jelske

Lieve Henriette,

Wat een geschenk, die atlas correctie!
Het is nu een maand geleden dat ik en mijn drie kinderen de altlas profilax gecorrigeerd hebben gekregen en de effecten zijn echt verbluffend!

Wat ik vooral merk is dat er een verhoogde, krachtige energie door me heen stroomt sinds de correctie, met een piek aan het begin. Alsof er een dam in een rivier is weggehaald en de rivier op volle kracht weer stroomt. Voor mij is het vergelijkbaar met de energie die ik voel wanneer ik in de omgeving ben geweest van een spiritueel leraar die een verhoogde energie afgeeft, zodat onbewuste processen losgeweekt worden en getransformeerd. Door die verhoogde energie blijven emotionele pijnpunten niet meer plakken en ook fysieke klachten die hun fundament hebben in emoties lossen op. En dit merkte ik na de atlas correctie. Het een na het ander wordt gezuiverd en het duurt voort! Ook mijn energiepeil is aanzienlijk gestegen. Waar ik voorheen om half tien op de bank in slaap viel, heb ik om elf uur nog energie en zin om dingen te ondernemen. Fysiek had ik voorheen over mijn gehele rug klachten en ook mijn armen en handen sliepen pijnlijk als ik wakker werd in de morgen. Die klachten zijn eerst verererd na de correctie, maar op dit moment zijn ze al een stuk lichter dan voorheen. Het slaapprobleem vind ik alleen nog terug in mijn vingers. En mijn hoop en vertrouwen is dat de klachten in de komende maanden nog verder verdwijnen.

Zoon Mees toen 10 maanden oud:
Na de behandeling viel me op dat hij anders uit zijn ogen keek, maar ik kon niet thuis brengen hoe. In de auto zag ik opeens: “hee, je bent meer op de aarde geland”. Een verandering die daar direct mee verband houd is het feit dat hij sinds dat moment opeens beter is gaan eten. Het was een kind dat geen vast voedsel tot zich wilde of durfde nemen. twee hapjes fruit, drie stukjes brood en groenten gingen er al helemaal niet in. Nu lijkt het alsof hij opeens heeft ontdekt dat eten best leuk en lekker is en is hij een heerlijke lekkerbek geworden. Alles wat ik eet wil hiij ook proeven… Dat is toch een bijzondere shift!

Dochter Robin, 7 jaar:
Bij haar merkte ik aanvankelijk niets. Tot op een twee weken na de correctie. Toen gebeurde er iets bijzonder opvallends! Zij heeft de neiging zich nogal te laten overheersen door een aantal klasgenoten, vooral haar beste vriendin. Een kop groter in lengte en een jaar ouder. Ze hebben een koningin-dienaar relatie. Ze was heel hardnekkig in dit inzicht, tot ze twee weken gelden opeens zei: “Ze is mijn vriendin niet meer, ze doet eigenlijk helemaal niet aardig tegen mij” En tot op heden is ze heel stellig hierover.

Zoon Luuk, 8 jaar:
Al jaren maakte ik me zorgen over het feit dat hij op zijn tenen liep, daar moest toch iets achter zitten. (had hij het te zwaar op school, kon hij maar moeilijk wennen?) Direct na de atlascorrectie antwoordde hijzelf op de vraag wat hij anders voelde: “het lijkt wel of mijn voeten meer op de grond staan.” En inderdaad hij loopt sindsdien niet meer op zijn tenen! Hij is volop in proces in zijn stuk over vriendschappen sluiten. Hij onderzoekt na de correctie opeens ook andere vrienden, waar ik erg blij mee ben, omdat deze ook weer andere kwaliteiten in hem aanspreken. Ook is hij veel toegankelijker geworden.

Kortom: Ik ben je ontzettend dankbaar!
Liefs, Jelske

Jantine

Lieve Henriette,

Bedankt dat je ons de kans hebt gegeven als gezin Atlas PROfilax te mogen ervaren. Bij mezelf merk ik nog betere verbinding met zowel geaardheid als iniverseel. In ons gezin dat bestaat uit mijn man, zoontje van 6, dochtertje van 4 1/2 en ik zelf, merk ik ook veel veranderingen. We kunnen allemaal beter onszelf Zijn. Dat was al zo, maar het gaat nu meer in harmonie, ondanks de leuke discussies. Want ook de kinderen zijn meer in hun kracht komen te staan en dat laten ze merken, maar is zo mooi om te zien. Meeste baat heeft onze zoon, want die is erg gevoelig voor prikkels van buitenaf. Daardoor snel moe of niet geconcentreerd, wat ook weer gevolgen op school heeft. Ik heb een net een ouderavond gehad, en de juffrouw weet niet wat ze mee maakt. Hij speelt met andere kinderen en zit veel lekkerder in zijn vel. Hij kan beter opletten en komt helemaal los. Durft nu te Zijn en dat is prachtig om te zien.

Dank je wel!!!

Liefs
Jantine, Hans, Damian en Quinsey

ankie lier

Lieve Henriette,
In december ben ik bij je geweest voor een atlasprofilax-behandeling. Ik heb al jaren last van evenwichtstoornissen en nekklachten en ik was heel zenuwachtig. Ik heb de behandeling als heel vertrouwd en verlichtend ervaren. Mijn energie is toegenomen en het lijkt of het evenwicht langzaam beter wordt. Ik voel letterlijk meer ruimte in mijn hoofd en nek. Bedankt voor dit geschenk,
Ankie

Henk Stoltz

Beste Henriette,

De AtlasPROfilax-behandeling heeft mij heel veel goeds opgeleverd.
25 jaar heb ik met een hakverhoging in mijn schoen gelopen vanwege een beenlengteverschil van 2cm.
(volgens Ortopeed)
Na de behandeling stond ik meteen weer recht. Nu draag ik helemaal geen hakverhoging meer. Ik ben weer in balans.
Ook mijn nekklachten en tintelingen in armen zijn beduidend verminderd.
Voor mijn depressieve klachten slik ik al ruim 2 jaar medicijnen.
In overleg met de arts ben ik aan het afbouwen omdat het veel beter met me gaat.
Ik voel me energieker en vrijer.
Aanvankelijk was ik na alle therapieen die ik in het verleden heb gehad nogal sceptisch over deze behandelmethode.
Toch heb ik de behandeling als zeer prettig ervaren.
Het is echt wonderlijk dat deze behandeling mij zoveel goed heeft gedaan.

Hartelijk bedankt

Henk Stoltz

Henny van de Lande

Hoi Henriette,
Het was een HELE reis bij jou, de helende reis, de healings, de Vortexbehandeling.
Ik kwam vanuit een zeer moeizame periode qua gezondheid, psyche, omstandigheden enz.
De helende reis was de eerste stap in de goede richting, een sprong vooruit, de healings hebben mij daarbij verder geholpen.
Na de atlasprofilax behandeling kwamen gedurende 2 1/2 maand al mijn klachten, onzekerheden, besluiten in het kort voorbij, dat was niet prettig. Maar daarna was het alsof het kwartje echt gevallen was. Ik voel me nu duidelijk in mijn kracht staan, ik voel/weet wat ik wel of niet wil, dat voelt heerlijk.
Henriette, je bent veel voor me gaan betekenen, ik voel me door jou begrepen, dat doet goed.

Liefs Hennie

Sjef Bakker

Dag Henriette,
Je hebt mij enorm geholpen met het corrigeren van mijn nek dmv atlasprofilax. Direct nadat je met je masseerapparaat klaar was, kreeg ik warme knieen en voeten. Ik stond ook anders, alles zogezegd netjes boven elkaar en dat is nu, 2 maanden verder, zo gebleven.Na de 2e en laatste keer, nu alweer 1 week geleden voelt het nog steeds prettig zo stevig op de aarde te staan.Meer zelfvertrouwen als prettige bijkomstigheid, nooit weg!
De folder waarschuwde voor overwachte effecten, wie weet wat er bij mij nog meer op zijn plaats komt!
Hartelijke groeten!

Elianne

Beste Henriette, vandaag ben ik voor de 2 de maal bij je geweest ter controle na mijn atlas profilax behandeling en ik kon je al melden wat een verandering het te weeg heeft gebracht, zoals bv het slaan van mijn linkervoet tegen mijn rechter enkel bij het hardlopen.dat is voorbij.
Verder ook een hele fijne is dat ik mijn gezonde levensstijl eindelijk ook kan volhouden omdat ik veel stabieler in het leven sta letterlijk en figuurlijk!

Mariska

Lieve Henriette

Een mooi onverwacht kado van jou de Atlas Profilax correctie. Je voelde dat ik dit nodig had en gelijk had je!
In een flits zag ik mijn eigen akelige geboorte aan me voorbij gaan. Er kwamen veel emoties vrij. Nu voel ik me als opnieuw geboren. Ik sta met twee benen op de grond! Alle klachten die ik ooit had komen terug zoals je al aangaf, maar een hoop verdwijnen al. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar ervaar steeds meer stabiliteit op alle vlakken.
Het was een wonderlijke ervaring waarvoor ik je enorm dankbaar ben!
Tot binnenkort voor de nabehandelingen!

Monique

Hoi Henriette,

Een kleine maand geleden ben ik bij jou geweest voor een atlasprofilax. Wat had ik jou graag eerder ontdekt zeg.
De laatste 10 jaar ben ik nooit pijnvrij geweest en het werd alleen maar erger.
Lopen ging op het laatst nog nauwelijks en was erg pijnlijk.
Daarbij had ik nog diverse klachten door heel mijn lichaam.
Na de behandeling stond ik onmiddelijk met beide benen stevig op de grond en was de pijn voor een groot deel weg!
Vorige week ben ik op controle geweest en je hebt het zelf gezien dat ik straalde omdat ik me zo ontzettend goed voel.
De energie die ik heb en het functioneren zonder pijn na al die jaren is zo een fantastisch gevoel.
Lieve Henriette bedankt!

Anja

Hoi Henriette,

En zo sta ik ineens weer RECHT na een Atlasprofilax behandeling. Er is geen beenlengteverschil meer. Letterlijk duidelijk voelbaar aard ik veel beter. Bijzondere ervaring. Dit alleen al is de moeite waard geweest.

Groet,

Anja

Ellen

Lieve Henriette
In mei 2010 kwam ik bij jou in de praktijk voor een Atlas Profilax behandeling.
In 2001 heb ik een whiplash gehad. En sindsdien veel nekklachten.
Na de Atlas Profilax behandeling van Henriëtte kan ik mijn nek weer goed draaien en voel ik
me een stuk energieker. Mijn lichaam heeft een fantastische aanzet gekregen
naar een nieuw stuk gezond balans.
Kortom de Atlas Profilax behandeling uitgevoerd door Henriëtte is een echte
aanrader!

lieve groet, Ellen Nijman

Agnessa

Lieve Henriette,

Ik wil je echt even bedanken voor het verlossen van mijn pijn in mijn nek die ik had voordat ik de Atlascorrectie door jou heb laten doen. Zoals je weet had ik hier als kind al enorme problemen mee. Ik had altijd een enorme angst om het allemaal recht te laten zetten, vandaar dat ik het tot mijn 19e heb uitgesteld. Op een gegeven moment was de pijn door heel mijn lichaam getrokken en kon niet meer uit bed behalve door eruit te rollen. Uiteraard kon ik ook niet meer mijn nek bewegen en werd op die manier gedwongen om deze behandeling toch te overwegen. En ik ben blij toe, want anders had ik er nu nog zo verschrikkelijk bij gelopen. Nu kan ik me weer vrij bewegen. Ik kan gewoon zelfs weer mijn hoofd naar rechts draaien! Dat is iets wat ik nooit volledig heb kunnen doen en nu dus ook zonder pijn.

Nogmaals bedankt!

Agnessa

janneke van den berg

Lieve Henriette,

Dankjewel voor het toepassen van deze methode,- grappig nu ik dit gedaan heb valt het me op dat er veel meer mensen met dezelfde symptomen-verschillende oorzaken rondlopen.

Zelf ben ik afgelopen winter van mijn paard gevallen en 2 jaar geleden een vrachtwagen op mijn autootje ingereden- klachten had ik toen niet-tot dit voorjaar een bepaalde blokkering in vertrouwen- misschien door het vallen misschien door dat ongeluk- i.i.g door de atlas methode toe te passen voelt het alsof ik sterker in mijn eigen gebied sta- logisch je centrumbanen worden weer op hun plek gezet- vandaag heb ik weer op hetzelfde paard gereden als waar ik sinds het ongeluk met angst opzat-volledig ontspannen.. dankje!
x Janneke

Peter

Beste Henriette,

De behandeling was bijzonder en fijn. Ik heb er veel aan gehad en het werkt nu nog steeds door op alle niveaus.
Bedankt!

Marja Beumer

hallo Henriette,

Voor de zomervakantie van 2010 heb je mij geholpen de altas recht te zetten (atlasprofilax). Na een ongeval 10 jaar geleden is mijn ruggewervel (wipplash) en e.e.a. in mijn hoofd beschadigd. In de loop van de jaren kon ik als maar minder doen (werk niet meer, sociale contacten sterk verminderd, veel rusten om de pijn in mijn hoofd en nek niet meer te laten worden, etc). In al die jaren hebben artsen in ziekenhuizen niet een oorzaak kunnen vinden. Je heb ermee te leren leven.

Ik ben erg blij dat ik van de atlasprofilax heb gehoord en de behandeling heb ondergaan. Ik voel me, zogezegd, als herboren. Mijn hoofd en mijn denken zijn helder, de pijn in mijn hoofd en ruggewervel is minder/of bijna weg. De energie om dingen te doen is terug. Ik kan nu meer dingen op een dag doen dan voorheen. Rusten tussendoor blijft belangrijk. Al met al heeft de atlasprofilax-behandeling mij (dit zijn grote woorden, maar ik ervaar het wel zo) mijn leven en levensenergie weer teruggegeven. Na 10 jaren alsmaar minder doen, gaat het nu andersom. Een nieuwe balans leren vinden en weer dingen kunnen doen. Ik voel me gelukkig.

Met vriendelijke groeten Marja

Sylvia

Hoi Henriette,

Dankzij jouw behandelingen zoals, atlas correctie, helende reis en de nabehandelingen hebben (en nog steeds) mij enorm geholpen. Dankzij jouw voel ik steeds meer wie ik ben en kom ik steeds meer in mijn kracht. Sinds jaren voel ik mij weer vrij in mijn hoofd. Waarvoor mijn dank. Je bent een ontzettende lieve en krachtige vrouw!

Liefs Sylvia

Frank van der Heide

Ik heb de atlasprofilax behandeling ondergaan, omdat ik al jaren pijn in mijn rug en nek (had), ook door de medicijnen tegen epileptie ernstig vermoeid.

De eerste week na de behandeling wat meer last van mijn rug gehad, hierna werd het steeds minder. Ook de vermoeidheid is minder geworden. Al met al voel ik me na de behandeling een stuk prettiger! Ik raad het iedereen aan! Zelfs mijn oma (83) heeft zich inmiddels aangemeld.

Groeten
Frank

Sylvia

Hoi Henriette,

Dankzij jouw behandelingen zoals, atlas correctie, helende reis en de nabehandelingen hebben (en nog steeds) mij enorm geholpen. Dankzij jouw voel ik steeds meer wie ik ben en kom ik steeds meer in mijn kracht. Sinds jaren voel ik mij weer vrij in mijn hoofd. Waarvoor mijn dank. Je bent een ontzettende lieve en krachtige vrouw!

Liefs Sylvia

Martijn

Beste Henriette,

Mijn neuroloog heeft me verwezen naar jouw site en me geadviseerd om een atlasprofilax behandeling te doen. Dit omdat ik hoofdpijn bleef houden ondanks alle medicijnen en therapiën. Ik ben er zo blij mee! Ik voel me nu zonder de hoofdpijn een ander mense. Had ik dit maar eerder geweten. Ook voel ik me beter gegrond en meer in mijn kracht staan. Iedereen zou zich dit moeten gunnen!

Dank jewel

Martijn

Thomas

7 Jaar geleden heb ik een whiplash gehad…
heel veel therapiën verder, veel tijd en geld bovendien ging ik alleen nog maar verder achteruit. De whiplashvereniging adviseerde mij een atlasprofilaxbehandeling. Geweldig, ik kan mijn hoofd weer draaien, heb steeds minder hoofdpijn en krijg zelfs langzaam mijn energie weer terug. Ook de aanvullende vortexhealingen en coachings gesprekken met jou hebben mij weer een nieuw leven gegeven!
Dank jewel Henriette.
Thomas

Marga

Lieve Henriette,

Ik voelde me meteen veilig en goed bij je. Je wist meteen mijn kern te raken waardoor ik zoveel inzichten kreeg. Door jou vakkundige en liefdevolle begeleiding durf ik weer mezelf te zijn. Ik weet nu ook dat ik de kracht heb om door te gaan. Dank zij de atlasprofilax en de vortexhealingen sta ik letterlijk en figuurlijjk weer in mijn kracht.
Dank je well.
Marga

Hanneke Latijnhouwers

Lieve Henriette,

Samen met mijn 2 dochters hebben wij bij jou onze atlas laten rechtzetten. Wat ik ervan moest verwachten; geen idee! Nu, een aantal maanden later ben ik zo blij dat ik dit ons drieen heb laten doen. We staan veel beter in het leven, hebben geen rugklachten meer en zijn veel beter in balans. De klachten daarna waren even heftig maar waarschijnlijk nodig!

De mini helende reis die we daarna nog gemaakt hebben, waren zeer bijzonder en laten me weer leven in het nu, verlost van alle verleden en zeer positief over de toekomst!

Dank je wel,
Hanneke

Jan

Ha Henriette,
Ik had een flink beenlengte verschil en veel last van mijn rug en nek. Dank zij de atlascorrectie sta ik weer recht. Ook op jouw advies ben ik bij een osteopaath die me verder weer in balans brengt. Zoals je al zei iedereen heeft een stukje van de puzzel. Het heeft mij in ieder geval goed geholpen.
bedankt, Jan

Adin

Hallo Henriette

Afgelopen woensdag was ik bij jou, je had me duidelijk gezegt dat ik niet moest verwachten dat het een wondermiddel is, wat zou helpen bij mijn hernia,
Ik heb in 2 dagen tijd jouw telefoon nummer gegeven aan 15 mensen, die mij nu als levend bewijs zien,
Je hebt me binnen zien strompellen vd pijn, en liep normaal weer weg,ik heb nog steeds geen pijn, en mensen zeggen dat ik veranderd ben!vanaf woensdag loop ik , dans ik , en leef ik weer
Dank je wel

Eric

Hoi Henriette,
Na lang aarzelen ben ik dan toch gekomen voor een atlascorrectie. Ik vond het eng, maar ik voelde me veilig en het is een veilige methode. Mijn zware hoofd is weg, en ik sta veel beter op mijn voeten. Ik kom gauw weer terug en dan met mijn vriendin en kinderen zodat we allemaal in deze nieuwe energie kunnen stappen. Bedankt.

Margot

Hallo Henriette,
Ik kwam omdat ik al jaren spanning en pijn in mijn nek en schouders heb. Ga ook al jaren naar de fysio en manueel therapeut maar het blijft. Maar nu na de atlascorrectie voel ik al zoveel meer ruimte. Net of er heel veel spanning weg is. Ik voel nog wel mijn spieren en zal mij laten masseren zoals je adviseerde. Ik voel ook dat het een proces. is. Er kwam ook wat verdriet los in de week erna. weg is weg… super bedankt!

Connie

Na ongeveer 15 jaar met heel veel pijn en ellende, en heel veel bezoeken aan therapeuten, chiropraktijken, manuele en -ortho manuele therapeuten, accupunctuur enz. enz… kwamen wij ( mijn man en ik) via onze masseur bij jou terecht. Vrij nuchter als we zijn hadden we allebei zoiets van ´eerst zien, dan geloven´. Ik kan je nu vertelllen dat ik eerst een hele leuke man had maar na al die ongelukken en dus heel veel pijn, zag ik het af en toe niet meer zitten met hem. Hij was niet meer gezellig kortom sjagrijnig van zijn knallende hoofdpijn. Door deze ongelukken had ik een dubbele whiplash en altijd last van nek, schouder, en veel last in mijn heupen. Na de behandeling werd mijn man eigenlijk meteen een heel ander mens. Ik had mijn oude man weer terug. Zingend, fluitend en altijd grapjes makend. Met mezelf gaat het ook een heel stuk beter. Ik merk dat het proces in volle gang is.
Ik heb ondertussen ook al wat mensen gestuurd en hoop dat zij ook veel baat bij de behandeling hebben, ik ben je in ieder geval eeuwig dankbaar.

Marianne

Anderhalf jaar geleden ben ik mishandeld; een volle slag/dreun tegen de zijkant van mijn hoofd. met als gevolg doofheid, grote zwelling achter mijn li oor. mijn halswervel was verschoven en stak rechts uit het gelid. de spanning van spieren/banden in mijn nek rond deze wervel was enorm. ik had dus ook constant veel pijn, duizelig. vlgs. de neuroloog lijkt het op wiphlash achtige klachten, om het maar een naam te kunnen noemen. Ik zou met fysiotherapie wel genezen. dus niet. In deze anderhalf jaar vol pijn werden de klachten alleen maar erger. Op het eind liep ik links hellend (scheef dus) had ik regelmatig spit en als dat even weg was constant pijn in mijn re rugzijde. constant pijn en mijn hoofd niet goed te draaien. Mijn concentratie was weg en vergeetachtig. Mijn organen reageerde door vast te zitten en minder goed te functioneren. de studie die ik volgde moest ik onderbreken. Mijn armen verloren hun spierkracht en gaven veel tintelingen, verkrampingen in de grote spier v an bovenrug/schouders/nek. Ik raakte mijn baan en zelfvertrouwen kwijt. De fysiotherapie/osteopathie sloeg niet aan, de wervel was niet zonder geweld (kraken) terug te zetten werd gezegd. Omdat ik geen geweld/manipulatie in mijn nek aandurfde kreeg ik de boodschap mijzelf beter te ontspannen (want dat zat de genezing in de weg…)Via mijn natuurgenezer kwam ik bij henriette terecht.
Een wonder. ik ben pijnloos in mijn nek. de wervel is terug in het gelid. en ik sta voor het eerst in mijn leven op beide benen. kan ik gronden/aarde maken met mijn beide voeten. kan ik rechtop op een kruk zitten zonder rugpijn te krijgen. kan ik op mijn buik liggen zonder rugpijn te krijgen. kan ik mijn hoofd heel ver draaien zonder duizelig/onwel te worden.
heb ik geen spit meer gehad en zelfs geen rugpijn. de eerste week moest ik wel leren omgaan met een nieuw evenwicht, lopen en rennen voelde heel raar, ik liep met stijve benen alsof ik geen raad wist met dat lange re been.
Nu na weken merk ik dat ik rustiger wordt. kan ontspannen.
moet ik mij steeds herinneren dat ik met beide benen op de grond kan staan, mijn nek kan draaien want die oude houding is blijkbaar een gewoonte-houding geworden.
Ik heb nu nog massage nodig voor mijn beide armen en grote schouder spier. want deze spieren zijn beschadigd net als de zenuwbanen daar als gevolg van afknelling van bloed/zenuwbanen.
Ik merk nu ook dat er emoties naar boven komen. daar ben ik nu mee bezig. dus ook op dieper niveau kan het nu stromen. Met geduld en positieve gedachten kan ik nu weer opbouwen en in de toekomst wil ik mijn studie hervatten.
het voelt nu alsof ik mijn lichaam terug heb gekregen en een start kan maken om weer te leven. vrolijk en gezond.

Marlies

Lieve Henriette,
Na een zware whiplash, vele doktoren, pijnpolies, therapiën en lange zoektocht bij jouw uitgekomen. Wat ben ik blij! nu na jaren ben ik vrijwel zonder pijn, krijg ik weer energie en ben ik weer aan het werk! Ook je liefdevolle betrokkenheid en steun heeft me er weer bovenop geholpen. dank je wel. Marlies

Marianne

Beste Henriette,

We zijn 3 maanden verder en ik wilde je even laten weten dat het goed met ons gaat. Mijn oudste zoon doet het voortreffelijk, en mijn jongste zoon, sprak en liep niet voor de behandeling. Na de atlasprofilax is hij dat wel gaan doen, diezelfde week nog. Echt super!!! Ongelofelijk…

Bedankt!!P.s. Ik kon vanaf de geboorte van mijn jongste zoon niet lang zitten en staan… nadat jij me hebt geholpen ging het steeds beterder. En nu… helemaal geen pijn meer. Wist niet wat me overkwam

Marieke

je werk, vanuit je hart gegeven, verandert levens. Het mijne in elk geval!

Nancy

Hallo Henriette,

Nogmaals bedankt voor de AtlasPROfilax-behandeling! Wat een opluchting nu ik niet meer zo veel pijn aan mijn nek heb, deze nog steeds heel erg ver naar achter kan draaien en mijn houding veel beter is! Had ik er eerder van gehoord, was ik al veel eerder bij je langs gekomen. Het was het eind rijden zeker waard! Ik ga jouw folders nu zelfs al aan anderen uitdelen en heb je adres al afgegeven aan iemand die er ook meer over wilde weten.

Nogmaals bedankt!

Groetjes, Nancy

Betty

Beste Henriette,

Even een verslagje over mijn gezondheid en situatie na de behandeling.
Ik had voor de behandeling het idee, dat er bij mij nooit een snelle verandering zou komen, omdat ik al zo langdurig klachten aan mijn rug had.
IK HAD ONGELIJK!

Al meteen toen ik thuis kwam, liep ik de trap op naar boven, en realiseerde me met een schok, dat ik in geen jaren zomaar die trap op was gekomen. Het was altijd veel getrek aan de trapleuningen en veel pijn. Volgens mijn partner liep ik met O-benen, omdat ik het platte stevige contact met de grond, heel interessant vond. En mijn bekken nog zoiets had van: wat krijgen we nou?

Het probleem in bekken en onderrug (waardoor na belasting alles vastschoot met hevige pijn) is veranderd. Er was een grote “opluchting” op die plek alsof druk/spanning er af was. Normaal gesproken loop ik buiten de deur met een rollator. Nu deed ik wat sinterklaas inkopen, en merkte dat ik de rollator iedere keer met gemak losliet, en de winkel verder indrentelde.

En ik BUK! Dat lukte bijna helemaal niet meer. Ik buig en buk.
De waarden van brilleglazen zijn een kwart veranderd.

Verder:
Ik krijg na deze (leuke) inspanningen aanvallen van hevige vermoeidheid. vooral in het hoofd. Kan geen pap meer zeggen, en moet bijkomen. De refluxproblemen met de maag zijn weer prominenter aanwezig. Ik heb rare spierpijnen. Al met al een groot succes, dank je wel,

met vriendelijke groet,

Betty

Kees

Ik ben vandaag 19 dec 2011 met mijn dochter bij Henriette geweest voor een Atlascorrectie. We werden prettig ontvangen en kregen een goede uitleg over de behandeling. Bij zowel mijn dochter als bij mij was het directe effect van de Atlascorrectie dat de nek pijnvrij en soepel was en dat ons beenlengteverschil van minimaal 3 cm weg was opgeheven. Verder voelde ik me heel ontspannen en goed bij mezelf, alsof ik volledig in mijn lichaam was gezakt. We zijn heel benieuwd wat de nawerking de komende tijd zal zijn.

Sonja

Ik heb al vanaf mijn 19/20 jaar chronisch last van mijn rug,
op mijn 20e en hernia operatie en later bekkeninstabiliteit ( beide linker kant) Heb vanaf september zoveel nekklachten gekregen, waaruit de medische wereld constateerde dat ik artrose en fybromialgie had, moest maar medicatie slikken en naar de pijnpolie gaan en er vooral mee leren omgaan.
Ik kon bijna niets meer, ben op 12-1-2012 bij henriette geweest en heb die zelfde avond mijn laatste pijnmedicatie gepakt. Ik heb wel spierpijn, maar dat trekt nog wel bij.
De erge pijn, waarvoor ik morfine en paracetamol slikte is compleet verdwenen.
Ik ben daags erna gewoon aan het werk gegaan.
Nu bijna een week later kan ik het nog steeds niet geloven en beveel ik een ieder die iets herkent in het verhaal of deze site, niet te lang te twijfelen maar gewoon een afspraak maken. Henriette nogmaals hartelijk dank. Sonja

Petra

Hallo ik ben Petra heb nu zo’n 7 weken geleden een behandeling laten doen ben er zeer tevreden over ik kon niet meer zitten op de bank en had het gevoel dat ik met een blok beton op mijn schouders liep na de behandeling kan ik weer goed zitten en de pijn in mijn schouders is helemaal weg. Ik heb na de behandeling wel veel spierpijn gehad in nek en li-been nu naar 7 weken is die pijn ook weer verdwenen.
Wat ik zelf ook mooi vond mijn laarzen waren versleten en heb er nieuwe hakken onder laten zetten ik vond het maar niks toen ze klaar waren ik had het gevoel dat één hak veel te hoog was na de behandeling zaten mijn laarzen helemaal goed mijn ene been was 2 cm korter nu niet meer

bedankt voor de behandeling gr. Petra

Kees

Het is nu een kleine twee maanden geleden dat ik de Atlascorrectie heb laten uitvoeren door Henriette en ik ben nog steeds superblij. Het tweede bezoek aan Henriette is me ook goed bevallen.

De (na-)werking van de correctie is nog steeds aan de gang, mijn lichaam is zich nog steeds aan het aanpassen en op zoek naar zijn oorspronkelijke en gezonde stand en staat. Wat ik vooral wil benadrukken is de werking op het psychische. Ik sta niet alleen fysiek steviger en in balans maar ook, en misschien wel vooral, op mentaal en emotioneel niveau. Ik zit in een hele belangrijke, mooie en transformerende fase in mijn leven en ik sta voor mijn nieuwe leven en projecten en ga er ook voor.
Mijn dochter van 17 is ook enthousiast dat ze de atlascorrectie heeft laten doen. Ook zij is meer in balans en heeft meer energie.
Ik kan alleen maar zeggen :”Als je echt om jezelf geeft en van jezelf houdt….laat je Atlas recht zetten. En die van je gezinsleden ook.”
En Henriette kan ik ook aanbevelen.

Groet Kees

Willy

Beste Henrëtte,
Ben nog steeds blij met de atlascorrectie.

Sta en loop sindsdien stabieler en wat ook heel frapant is,isinds ik kan lopen,ben nu bijna 65 waren in korte tijd mijn hakken van mijn schoenen scheef,en nu niet meer.
Bespaar de kosten van de schoenmaker,maar nog belangrijker dit zal vast mijn gezondheid ten goede komen

Martha

Voor degene die, net als ik, op zoek zijn naar de juiste behandeling en wanneer hij/zij deze gevonden heeft, angst heeft de behandeling te ondergaan.

Na een gedegen uitleg en vlak voor ze met de behandeling begint, zegt Henriëtte nog: “Het is geen wondermiddel hoor”.

Ondanks de uitleg, sta ik er wel dubbel in: aan de ene kant vind ik het eng – voor mij is mijn nek iets heel cruciaals en ondanks alle pijn en ellende die het veroorzaakt, kan het nog altijd slechter – maar aan de andere kant ben ik ook vol verwachting – zou dit dan echt de oplossing kunnen zijn? Zal ik nu echt een keer van mijn vreselijke, verlammende pijnen, enorme vermoeidheid en toenemende gebrek aan concentratie (om maar eens een paar klachten te noemen) afkomen?

En dan begint de behandeling. Even snel als deze begonnen is, is het ook weer voorbij. Een soort ‘is dit alles?’-gevoel….. maakt even snel plaats voor ‘dit kan niet waar zijn! Na al die jaren kan ik mijn nek weer draaien, rechtop staan, helder uit mijn ogen kijken!….. en toen was ik haar deur nog niet eens uit 🙂

De reactie van mijn 2 bordeaux doggen (ieder 60 kg) was machtig mooi: mijn veranderde houding, helderheid en vrijgekomen energie maakten dat ik mijn natuurlijke leiderschap kon manifesteren. Dezelfde dag nog! Een meer zichtbare, onbevooroordeelde reactie kan je niet krijgen!

De volgende dagen zijn bijna euforisch: ik kan me weer uitrekken zonder dat de snijdende pijn toeslaat (om maar eens één van de vele simpele bewegingen te noemen die ik echt niet meer kon/moest maken), ik kan me meer en meer concentreren, inspelen op wat er in mijn werk gebeurt en stressvolle situaties het hoofd bieden. De ene ‘o, ik kan dit weer’ na de andere ‘o, ik kan dat weer’ volgen elkaar op. Een vriendin merkt op dat mijn lach en stem weer helder en krachtiger klinken. Echt blij ook. Een andere vriendin merkt op dat ik me zoveel makkelijker kan bewegen.

En het is geweldig om te ervaren dat mijn lichaam de voor haar bedoelde stand lijkt te herkennen en zich daar zonder meer naar voegt. En ik sta weer dichterbij meZelf.

Nee, het is niet alleen maar geweldig, want ongeveer 1,5-2 weken na de behandeling gaat mijn lichaam zich zetten naar haar nieuwe houding: spierpijn en de ‘gebruikelijke’ andere pijnen, lichamelijk en emotioneel, komen nu aan bod. Voorheen betekende dat voor mij: dagen van uitputtende pijn, een pijn die nergens heen kon. Nu: ja, ook die pijn, maar niet voor dagen lang, want het kan nu worden opgelost! Mijn lichaam kan er weer iets mee! En het vooruitzicht dat ik nu eindelijk weer echt kan helen, zelfs al gaat dat misschien nog een jaar duren, is een geweldig vooruitzicht!

Als ik na de controleafspraak bij Henriëtte weg ga, bedank ik haar voor wat ze voor me heeft gedaan, waarop zij aangeeft dat je zelf JeZelf geneest. Dat is weliswaar zo, maar soms heb je een steuntje in de rug nodig en wel van de juiste persoon. Iemand die niet alleen over de juiste middelen beschikt, maar deze ook met de juiste energie en op de juiste manier weet in te zetten. Henriëtte is voor mij zo iemand gebleken en ik hoop dat ze dat nog lange tijd en voor veel mensen ook mag zijn.

Misschien is de AtlasProfilax-behandeling geen wondermiddel, maar voor mij is het wel een wonder.

Martha, april 2012

Elvin de Regt

Hallo,
Ik heb een behandeling gehad in maart 2012 en de follow-up in april. Eerst was ik een beetje van ‘ik merk er maar weinig van, maar het is iets noodzakelijks voor de volgende stap naar een nog betere gezondheid’.
Nou had ik al 15 jaar last van mijn linkerknie. Ik zag het al als iets waar ik wel nooit van af zou komen. Henriette constateerde dat mijn linkerbeen 3 cm korter stond dan mijn rechter!! Na de behandeling niet meer! Heel positief dus maar mijn knie pijn was nog niet weg! Teleurgesteld! Nu, al 4 weken geen, maar dan ook echt helemaal geen last meer van mijn knie meer! Echt in 15 jaar heb ik dit nog nooit ervaren! Deze behandeling is fenomenaal en Henriette blijkt heel bekwaam. Kan ’t iedereen aanraden.

Eric-Jan

Hallo iedereen,
Op m’n veertigste dan eindelijk de atlas correctie, had ‘ie natuurlijk op m’n 14e moeten ondergaan. Merk nu na een paar weken dat m’n knieen niet meer kraken/benen rechter vooruit bewegen, m’n ademhaling dieper is geworden (geen astma verschijnselen meer) en sta sindsdien steviger (meer geaard) in m’n eigen kracht.

Verder is Henriette gewoon erg aardig én zeer vakbekwaam. Doen dus die correctie en natuurlijk bij Henriette!

Geert

Beste Henriette,
Na zo’n dertig jaar met een chronische lage rugpijn te hebben rondgelopen, ben ik nu ruim twee maanden vrijwel pijnvrij, ongelooflijk, maar waar. Alles (bijna dus) heb ik ondergaan, diverse therapeuten en driewekelijkse dagbehandelingen tot en met medicatie. Niets hielp me om gewoon te kunnen zitten of op vakantie in een vreemd bed te slapen, altijd die pijn. Na de behandeling bij jou, voel ik me als herboren, nauwelijks pijn, energieker, geaard, alles beweegt soepeler, het is een openbaring, nogmaals bedankt!

Es

Na een scooter ongeval en een auto ongeluk al jaren last van een whiplash, na jaren van behandelingen en onbegrip en veel doorverwijzingen en ongeloof gelukkig de hoop niet opgegeven,wist dat er echt iets niet goed zat in mijn nek waardoor het lichamelijk steeds slechter ging, had echt overal pijn in mijn lichaam.
Totdat ik bij Henriette mijn Atlas heb laten corrigeren, meteen daarna kon ik mijn hoofd weer bewegen, wat een bevrijding, ik voelde meteen de rust in mijn lichaam terug, de pijn is nu minder de energie komt weer terug. Ik kan nu werken aan het herstel van mijn whiplashklachten en ik bekijk de toekomst nu met anderen ogen. Bedankt Henriette je bent een bijzondere vrouw. Es.

Toske

De atlasProfilax behandeling die ik gekregen heb heeft me geweldig geholpen.
Ik ben 62 jaar en het lopen was al na 100m. behoorlijk pijnlijk. Ik bleek een beenlengteverschil van 1,5 cm. te hebben. Dit verschil was na de behandeling meteen opgeheven. Na verloop van 4 weken kan ik wel 4 km. lopen zonder pijn.
Geweldig!

Annet

Hallo allemaal, en Henriette,

Ik ben 15 jaar en heb 2 jaar geleden een auto-ongeluk gehad waardoor ik een whiplash had. Ik was in behandeling bij fysio, osteopaat, orthomanuele arts en niks werkte. Ik ging alleen maar meer achteruit. Op den duur was ’t zo erg, dat als ik liep, ik bijna elke keer viel, doordat ik door m’n knieen heen zakte en ik kon ook m’n armen bijna niet meer gebruiken. De pijn trok door heel m’n lichaam.

Toen hoorden we van atlas profilax. Ik dacht, eerst zien dan geloven. Ik kon me niet voorstellen dat er nog iets was wat zou helpen. Toch, op advies van anderen, gebeld en er naar toe gegaan. Ik stapte binnen met nog steeds de gedachte: “zal dit dan eindelijk iets zijn wat gaat helpen?”

De behandeling was klaar, ik kon weer op 2 voeten staan, in evenwicht! Kon dieper adem halen, voelde me veel vrijer en het leek alsof er wel 100 kg van m’n nek was afgehaald! Ook kon ik die 2 jaar niet meer eten ’s morgens en at ik erg slecht. We stapten buiten, ik had honger, sindsdien kan ik weer normaal eten, ook ’s morgens! Echt, had dit nooit verwacht, maar wat er met je gebeurt, door een kleine behandeling, wonderlijk! Ook ben ik weer veel vrolijker en zit veel beter in m’n vel.

Vooral Henriette wil ik bij deze hartelijk bedanken voor wat ze op deze manier voor me betekend heeft!

Voor anderen, die benieuwd zijn of het werkt of helpt, en dus ook even reactie’s lezen: het is een echte aanrader! Ik hoop, dat als je veel last heb, je niet lang aarzelt, maar direct belt. Echt, je voelt je zoveel beter! Hoe ongelooflijk het ook is !

Nogmaals, Hartelijk bedankt!

Groetjes Annet

Corrie

Ik heb mijn zoontje van 1 jaar bij U de atlascorrectie laten doen. Hij voelde zich meteen op zijn gemak bij u en liet alles helemaal toe. Hij slaapt nu weer goed en huilt veel minder. Is weer een stuk rustiger. Ik hoop ook dat zijn oorontstekingen zullen weggaan. Ik houd u op de hoogte.

groeten,

Corrie

Roel

Hallo ik ben 20 jaar oud en ben 3 jaar geleden van de fiets gevallen op het ijs en had sindsdien heel veel hoofdpijnklachten, en een heel irritant gevoel in mijn hals en wanggebied. Het was net alsof er een kilo aan vast hing. Sinds ik 1 maand geleden bij Henriette ben geweest voel ik me met de week beter en heb ik ook mijn steunzolen niet meer nodig. Ik had nog maar weinig vertrouwen dat ik nog iets zou vinden dat mij van mijn klachten zou afhelpen. Tot ik dus bij Henriette kwam. Ik wens iedereen dezelfde verlossing van de pijn toe. Ik raad dus iedereen die twijfelt zeker te gaan, het heeft mijn leven in ieder geval gered in mijn ogen want ik had vaak zo veel last dat ik bijna geen leven meer had.

Groeten, Roel

Wim

Beste mensen,
Al 25 jaar heb ik rug- en nekklachten. Zittend beroep en dan kan je dat krijgen. De laatste jaren kreeg ik ook last van concentratieverlies. Van alles al geprobeerd en dan kom je bij toeval bij Henriette terecht. Ik dacht “baat het niet dan schaadt het niet”. Een atlascorrectie zette mij weer letterlijk met 2 benen op de grond. Ik steunde nl altijd op mijn linkerbeen en nu steun ik weer op beide benen. Lopen gaat nu weer stukken makkelijker. Ook de concentratie is verbeterd. Ik ben heel blij met de resultaten en het schijnt nog verder te gaan. Bedankt Henriette.

Manon

Meer dan 15 jaar geleden van een trap gevallen en sindsdien rugproblemen gehad, waarbij de laatste jaren ook stijve schouders en een stijve nek parten zijn gaan spelen. Inmiddels zijn een maand of 2 na de behandeling mijn schouders weer een stuk soepel, de nekklachten zijn weg en zelfs mijn onderrug die altijd problemen veroorzaakte wordt langzaam maar zeker beter. Het feit dat mijn nek weer normaal kan draaien voelt als zo’n bevrijding. Iets wat mijn fysio-/manueel therapeut niet blijvend voor elkaar kreeg. Verder voelt het alsof ik weer in balans sta, met beide benen op de grond en wordt ook mijn zicht helder. Een fijn resultaat, nu al. Dank je wel Henriette! 🙂

Petra

Na door een kennis op de atlasprofilax te zijn gewezen hebben we besloten met het hele gezin een atlascorrectie te ondergaan. Nu 3 maanden verder merk ik dat mijn dochter en ikzelf steviger in onze schoenen staan. De scoliose van mijn zoon en mijzelf herstellende is en mijn man geen verhoging meer onder zijn schoen nodig heeft. Heel positief allemaal.

Laurens

Ik heb onlangs een atlascorrectie ondergaan bij Henriette op advies van een vriend omdat je na een behandeling zoveel meer in balans bent. Ik kan zeggen dat dit inderdaad het geval is! Ik merk het o.a. bij het sporten, dit gaat zoveel gemakkelijker. Door meer in balans te zijn lijkt het dat mijn voeten hierdoor gelijkmatiger belast worden en minder gevoelig zijn tijdens en na het sporten.

Ik ben een fysiotherapeut en raadt daarom nu ook patienten aan om zo’n behandeling te ondergaan omdat ik hierdoor minder behandelingen nodig heb voor het herstel na een blessure. Een absolute aanrader!!!!!

Dank je wel Henriette

Nel

Per toeval las ik via mijn computer over atlascorrectie. Ik had al jaren lang last van mijn rug en knieën. De laatste tijd kwamen daar hoofdpijn, slecht zien, hartklachten en slapeloosheid bij. Na de behandeling van mijn atlas is er veel veranderd. slapen gaat een stuk beter, hartklachten zijn verdwenen, ik zie beter en ik kan weer in de tuinwerken zonder door mijn rug belemmerd te worden en dat alles in twee maanden tijd. Henriette hartelijk bedankt.

Maja

het echt fout gegaan: Ik heb Cauda E.Syndroom. Een aandoening waarbij alle zenuwen in de onderrug als een paardenstaart gekneld zitten.
Dit was zo erg dat ik met spoed geopereerd ben en daarna 2 weken in het ziekenhuis heb gelegen, om vervolgens door te gaan naar het revalidatiecentrum waar ik weer voorzichtig leerde lopen en leven.
Door de zenuwknelling is het vanaf mijn middel ‘doof’. Waar ik wel gewend aan ben geraakt. Maar hierdoor is de stand van mijn voeten verergerd: de voeten steunen op de buitenste gedeelte wat erg pijnlijk is voor de enkels. Ik heb nu maanden weer van onderzoek gehad, waarbij ik steunzolen aangemeten heb gekregen met een verhoging aan de zijkanten. Alleen hielp dit niet. Mijn enkel bleef pijn doen.
Ook de balans was verstoord en tijdens mijn tai chi moest ik erg mijn best doen niet om te vallen.

Ik heb van mijn nichten van de Atlas correctie gehoord en had een klein beetje hoop dat ik in ieder geval mijn rug wat ellende in de toekomst kan besparen. Wat gebeurde had ik niet durven dromen.

Meteen na de behandeling was het verschil merkbaar in mijn nek: ik ben gewend dat ik niet naar rechts of omhoog kan draaien, omdat ik een pijnscheut in mijn arm voel door een zenuwknelling in de nek. Dit was voorbij.
Ik geloofde het niet eens. Zo raar om plots ergens géén pijn te ervaren!
Bij het opstaan was het helemaal bizar. De beenlengte verschil van 3 cm: weg! Ik stond op beide benen stevig op de grond en leunde niet op mijn voorvoeten maar op de volledige voet. Ik heb bijna aan één stuk door gehuild van blijdschap!
Mijn steunzolen heb ik meteen uit mijn schoenen gehaald. Die heb ik niet meer nodig.
Ik loop normaal.
Ook merk ik nu dat mijn rug recht is: bij het zitten of tegen een muur leunen, was het eerst mijn linkerschouder die leunde. Nu allebei tegelijkertijd! Dit geld ook voor het zitten.
Mijn ademhaling die altijd vrij hoog was en die ik zelf moest sturen naar mijn buik is nu gewoon laag. Hoef ik geen moeite voor te doen. EN. Mijn bekken zijn gekanteld. Dit moest ik altijd oefen van de fysio, omdat mijn billen te ver naar achteren wezen….maar dat staat nu ook goed!
Ik voel dat mijn lichaam aan het resetten is en geef het ook de tijd. Ik ben benieuwd wat er nog gaat gebeuren!
Mijn zus zat bij de behandeling en die was zo verbaasd en blij hier getuige van te zijn dat zij daarna zelf ook de behandeling heeft laten doen! Gelukkig had Henriette toevallig nog wat tijd over!
Ik ben zo dankbaar en blij dat Henriette mij en mijn zus heeft kunnen helpen.
Ik heb meteen al mijn vrienden overal ter wereld op de hoogte gesteld en die staan nu ook te popelen om te gaan!
Dank je wel!

Heleen

Lieve Henriëtte,

Wat ben ik blij dat ik een atlascorrectie heb laten doen! Ik had al jaren klachten aan nek, schouder, midden rug, heup en knie. Enorme vermoeidheid en chronische middenoorontsteking aan beide oren. Nu een week na de tweede behandeling voel ik me letterlijk als herboren!

Er is een mist opgetrokken. Ik voel me zoveel helderder in mijn hoofd en heb s’avonds nog energie over! Mijn hoofd kan ik weer draaien en ik voel dat er ruimte is ontstaan in mijn schouder. Af en toe ook ineens een “gloei” hoofd wat ineens weer wegtrekt. Ook warme voeten en ineens een gloeiend bovenbeen zegt dat er heel veel in mijn lijf aan het resetten is. Mijn beenlengte verschil is er niet meer. Mijn heup pijn is verdwenen en ook mijn knie is nu pijnloos! Ik kan ook ineens mijn vingers aan de grond krijgen, iets wat ik nog nooit voor elkaar heb gekregen! Kortom; GEWELDIG wat een openbaring. Ik ben er vast van overtuigd dat de komende maanden mijn lijf verder zal herstellen….ik hou je op de hoogte!

Lieve groet, Heleen

Elles

In vier jaar tijd heb ik drie prachtige en gezonde kinderen op de wereld mogen zetten. Zij zijn alle drie geboren middels een keizersnede. Na de geboorte van mijn derde kind in mei 2012 raakte ik vanwege vervelende medische complicaties volledig uitgeput en ben ik van alles gaan ondernemen om mezelf fysiek en mentaal weer terug te vinden.

Toen ik in juni 2013 via een goede vriend bij Henriette terecht kwam, was ik al een jaar aan het tobben. Ik viel af, had continue bloedverlies en was futloos. Mijn energiehuishouding was niet best en ik liep echt achter de feiten aan. Met een gezin bestaande uit drie kleine kinderen en een man met een drukke baan is dat heel vervelend en vermoeiend. Ik pakte alle tips aan en toen ik meer las over de atlascorrectie had ik sterk het gevoel dat ik dit moest laten doen.

De dagen na de behandeling ben ik extreem moe geweest. Langzaamaan voelde ik de energie weer komen. Het belangrijkste resultaat op korte termijn is het volledig stoppen van mijn bloedverlies. Dit is voor mij een enorme winst, waardoor ik merkbaar makkelijker vooruit kom. Ik ben er nog niet, maar vertrouw er volledig op dat mijn lijf het herstel verder op eigen kracht voortzet. De atlascorrectie heeft daaraan een grote bijdrage geleverd!

Carlo Verkooijen

Lieve Henriette,

Het is nu inmiddels meer dan een half jaar geleden dat je mijn atlas rechtgezet hebt. Voorheen had ik vaak last van mijn rug en struggelde ik ook met psychische klachten.
Na de Atlas correctie heb ik nagenoeg geen last meer gehad van mijn rug, stond direct meer in m’n kracht en had veel meer energie. Ook de verwerking van mijn oude conditioneringen die verband hielden met mijn psychische klachten zijn in een sneltreinvaart verminderd, waardoor ik meer inzichten kreeg mbt me zelf, en me daardoor veel prettiger in m’n vel zitl. Nu na een half jaar voel ik me veel gelukkiger en in harmonie. Ik kan het daarom iedereen aanraden want je wordt er in alle opzichten een rijker mens van.

Dank je wel Henriëtte!

Ton

Ik kan alleen maar “WOW” zeggen!

Al jaren wordt ik wakker met een zeurende pijn in mijn onderrug. Gemiddeld 1x per jaar ging ik zwaar door mijn rug en kon ik een week nauwelijks meer bewegen en bij iedere fysieke inspanning wist ik dat ik ‘s-avonds mijn lol weer op zou kunnen.
Toen we een vriendin (Maja, zie bericht hieronder) hielpen met verhuizen, was het dus voorzichtig aan doen om niet weer door mijn rug te gaan. Maar de verhuizing had wederom haar tol geëist en de dag erna liep ik weer krom van de pijn.

Hierop vertelde Maja mij van de atlas correctie die zij ging laten doen.
Sceptisch als ik ben, heb ik haar verhaal aangehoord en schoorvoetend heb ik dan een paar weken later toch maar een afspraak gemaakt onder het mom van “baat het niet, schaad het ook niet”.

Direct na de behandeling merkte ik dat ik mijn hoofd veel verder kon draaien, heel vreemd. En 2 dagen later kreeg ik ineens last van mijn arm, die een jaar of 10 geleden zwaar gekneusd is geweest door een ongeluk met de motor, zoals Henriëtte had voorspeld, maar verder ben ik al meer dan een maand verlost van die alsmaar zeurende pijn in mijn rug. Ik heb inmiddels een andere vriendin helpen verhuizen, ik ben druk bezig geweest hier in huis, heb ongeveer 5 kuup brandhout gezaagd, en behalve dat ik af en toe het gevoel had dat ik op het randje zat, heb ik nergens meer last van!

Mijn dank aan die Zwitserse wonderdokter en aan jou natuurlijk. Dit was de beste 180 Euro die ik ook gespendeerd heb!

Corianne

Op aanraden van een orthomoleculaire arts heb ik mijn atlas recht laten zetten. Mijn nek zat altijd vast en ik had vaak last van hoofdpijn en duizeligheid.

Na ongeveer twee maanden kan ik nu zeggen dat bovenstaande klachten nagenoeg verdwenen zijn. Ook heb ik het idee dat ik stabieler sta en dat mijn concentratie beter is. Ik heb de behandeling dan ook als positief ervaren.

Karen

Ik heb een paar maanden geleden een atlascorrectie laten uitvoeren en ben erg blij met het resultaat. Ik had vooral last van beginnende scoliose en een gekromde bovenrug.

Nog dezelfde dag van de behandeling stonden mijn schouders op dezelfde lijn en was mijn gewicht mooi verspreid over mijn beide benen. Het beenlengteverschil was ook weg.

Na een paar weken viel het me opeens op dat mijn rug veel rechter was geworden! Ik sta veel rechter en ben zelfs minimum 1 cm gegroeid! Ik kon het bijna niet geloven maar ik sta rechter dan ooit.

Ook heb ik minder last van mijn nek. Soms kreeg ik door een verkeerde beweging een soort electrische schok in mijn hoofd. Die heb ik nog steeds maar ze zijn sinds de behandeling veel minder heftig.

Sinds de behandeling is mijn immuunsysteem er ook op vooruitgegaan. Ik heb hiervoor ook andere behandelingen gevolgd maar denk dat de atlascorrectie wel heeft bijgedragen aan het beter functioneren van mijn lichaam in het algemeen. Bedankt Henriëtte!

Pleun

Ruim een jaar geleden ben ik tijdens een hockeywedstrijd gevallen en had ik een hersenschudding. Ik ben bij een osteopaat en bij een manueel therapeut onder behandeling geweest. In het begin leek het even te helpen maar uiteindelijk leverde het niet het verwachte resultaat op. Vooral de hoofdpijn werd later steeds erger. Toen kwam ik bij Henriette terecht voor de atlasbehandeling. Ik kon mijn hoofd al gelijk verder draaien en mijn benen waren weer even lang. In de eerste week ging het al beter. Ik voelde dat ik veel meer energie kreeg. Nu zijn we ruim 3 weken verder en mijn hoofdpijn is echt heel veel minder! Ik heb bijna geen pieken meer en als die er wel zijn, trekt de hoofdpijn veel sneller weg. Ook liep ik met mijn linker voorvoet heel erg naar binnen. de volgende dag viel het mijn ouders op dat ik ineens recht liep. Dat vonden wij wel apart. kortom ik ben heel erg tevreden en had nooit durven hopen dat het nu zo goed met mij gaat!
Wij zijn erg enthousiast en hebben al veel mensen getipt over de atlasbehandeling.

× Vragen? Chat met mij