Aanvullende behandelingen

cosmic flower remedies | aura-soma kleuren therapie | affirmation enhancer tool

cosmic flower remedies.

Wat ik vaak als aanvulling gebruik in een sessie zijn de cosmic flower remedies. Dit zijn remedies gebaseerd op planten, kristallen en kosmische energiën, met een krachtige werking. Op mijn gevoel pak ik een paar flesjes voor je en die krijg je mee naar huis in een klein glazen buisje dat je 2-3 weken bij je draagt. Ze werken door op het fysieke, emotionele en spirituele vlak. Hiervoor reken ik geen extra kosten.

Aura-soma kleuren

Ook werk ik met aura-soma kleuren therapie. Voor een healing sessie mag je dan een “kleurtje”uitzoeken welke je het meeste aanspreekt. Alle kleuren hebben een bepaalde energie en geur die je kunnen helpen bij de sessie.


Affirmation enhancer tool

De “affirmation enhancer tool” is iets wat ik ook in een sessie breng als daar behoefte aan is. Ik dicteer (channel) affirmaties die op jouw zijn afgestemd om datgene aan te trekken en te creëren in je leven wat jij graag wilt. De affirmaties worden in de tegenwoordige tijd gezet, alsof het al zo is. Bij het lezen van de affirmaties ben je gefocused op wat je wilt ( hoe je je wilt voelen, relatie, werk, gezondheid etc.) en weet het universum hoe ze je het beste kunnen helpen. Ik verbind je dan met een zgn. kosmisch web, waar velen lichtwezens met jou aan het werk zijn. Hierdoor verandert je elektromagnetische veld en kun je makkelijker die dingen aantrekken die jij graag wilt.
Voorbeelden van affirmaties zijn:

  • Ik hou van mezelf, ik waardeer me zelf, en ik keur mezelf goed.
  • Ik haal het beste uit mezelf en ik haal het beste uit de ander.
  • Ik stel me open voor overvloed en liefde. Ik ben het waard.
  • Nieuwe deuren openen zich voor mij, zodat ik het werk heb wat precies bij me past, en waarin ik gerespecteed wordt en (financieel) gewaardeerd.
  • In mijn relatie kan ik helemaal mezelf zijn. mijn relatie verdiept zich elke dag weer.
  • Ik zet al mijn lichaamscellen in het licht, zoveel ik kan verdragen voor optimale gezondheid en vitaliteit.Leverreiniging

Het reinigen van de lever om zodoende galstenen te verwijderen verbetert de spijsvertering, die toch de basis is van uw hele gezondheid is, op dramatische wijze. U kunt er ook op rekenen dat uw allergieën verdwijnen, steeds meer bij iedere reiniging die u doet! Het klinkt ongelooflijk, maar de kuur elimineert ook schouder, bovenarm- en bovenrugpijn. U heeft meer energie en u voelt zich veel beter.
Lees meer