the Journey

Terug naar de Bron

In een reis word je weer teruggebracht naar je Bron. Dat grenzeloze deel van jou wat pure liefde is. Als je dat eenmaal hebt ervaren kun je altijd weer terug naar deze plek.In 2001 heb ik in Engeland bij Brandon Bays de opleiding gevolgd voor Journey therapeut.

In mijn bedrijf Light-Journeys, waarin ik mensen begeleid om weer in hun kracht te gaan staan, werk ik met deze unieke helingmethode.

De Helende Reis is een unieke en krachtige helingmethode, waarmee we ons kunnen bevrijden van alle soorten thema’s zoals angst, depressie, ziekte en pijn, verdriet, weinig zelfvertrouwen, etc. Deze emotionele en fysieke blokkades zitten opgeslagen in je lichaam, namelijk in het geheugen van de cellen. Door naar het celgeheugen te gaan (wat gebeurt tijdens een reis) kun je de herinnering uit het geheugen wissen waardoor de blokkades worden opgelost en het zelfhelend vermogen van het lichaam weer kan worden geactiveerd.

Vaak denken we dat we dingen hebben verwerkt en de pijnlijke ervaring een plekje hebben gegeven. Helaas is die pijn er op celniveau en zielsniveau vaak nog wel. Dit kan omdat alle informatie en emoties die we meemaken weer worden doorgegeven aan de volgende nieuwe generatie cellen. Tijdens een Helende Reis ga je juist naar die plekken in je celgeheugen waar de oude pijn/blokkade/emotie ligt opgeslagen.

Door nu het gevoel helemaal toe te laten en dingen UIT TE SPREKEN, kan er eindelijk VERGEVING plaatsvinden op alle niveaus. Vergeving brengt HELING. Hierdoor wordt de blokkade niet meer doorgegeven aan de volgende generatie cellen.

Voordat je komt vraag ik ook altijd of je een lijstje wilt maken van de dingen waar je tegenaan loopt. Die nemen we mee in de behandeling. Ik combineer je emotionele reis met je fysieke reis en je levensdoel, we gaan diep op de dingen in. Aangezien ik ook energetisch en intuïtief samenwerk met de engelen en lichtwezens, kunnen er grote transformaties plaats vinden in slechts één Reis. Puzzelstukjes vallen in elkaar. Je krijgt inzichten zodat je niet meer terug hoeft te vallen in oude patronen.

Het is natuurlijk niet zo dat na één enkele reis ál je problemen ineens de deur uit zijn, maar datgene wat je aanpakt zal grote veranderingen teweeg brengen. Zelf maak ik ook nog regelmatig een “reis”, zodat ik zo “schoon” mogelijk ben.

In mijn praktijk werk ik met mensen van 6 tot 80 jaar.
Het is dus voor iedereen die vrij wil zijn en vanuit zijn/haar Bron wil leven!Voor wie

De behandelingen in mijn praktijk zijn voor iedereen die klaar is voor een doorbraak en bewustwording in zijn leven. Er zijn vele klachten waarbij je baat zou kunnen hebben bij een coaching/healing sessie. Misschien herken jij je in een van de volgende klachten?
gevoelens van angst
depressie
verdriet
ik mag er niet zijn
eenzaamheid
eetproblemen
overspannenheid
burn-out
kanker
andere ziektes
seksueel misbruik
verslaving
onrust
pesten op school
hooggevoeligheid
onrust
stress
scheiding
rouwverwerking
je staat op een kruispunt in je leven
relatie therapie


Ervaringen van clienten.

Enkele ervaringen van clienten.. Klik op lees verder om alle ervaringen te lezen of om er zelf eentje in te sturen.
Mijn hart is geopend. Ik ben weer blij...
Robert
Gelukkig
Wat de Helende reis ("helden-reis") me het meest gebracht heeft is dat mijn eeuwige gepieker voor 80% gestopt is. Er is dus ruimte gekomen, voor ....krachtiger in mijn werk te staan, dat ik mijn kunstwerken verkoop voor wat ze werkelijk waard zijn of beter gezegd: wat ik mijzelf werkelijk waard acht!! De Vortexhealingen zijn een mysterie voor me, maar ik voel iedere keer weer dat het me veel doet en me helpt "schoner" te worden. Dank je wel broeders van het Witte Licht, Dank je wel aartsengel Michaël. Dank je wel Henriëtte, fijn dat je er bent!
Margriet
Ik vind De Helende Reis een mooie methode om mee te werken of mee behandeld te worden. Zeker op de manier zoals Henriette dat doet. De Helende Reis werkt heel doeltreffend, gericht en snel. Het is een mooie manier om aan jezelf te werken. Je krijgt vaak te horen als je met spiritualiteit werkt: “ook verwijzen naar artsen of je gaat toch ook naar de huisarts?” Ben ik mee eens, maar dan zeg ik op mijn beurt: "Lichaam, Ziel en Geest moeten wel samenwerken en daar heb je ook spirituele/natuurgenezers voor nodig". Zeker in deze tijd. Henriette, dank je wel!!!
Jantine
doeltreffend

Stel uw vraag

of bel 076-5426281


    Henriette Reineke, Vossenberg 16, Prinsenbeek
    Toon knoppen
    Verberg knoppen