the Journey

Terug naar de Bron

In een reis word je weer teruggebracht naar je Bron. Dat grenzeloze deel van jou wat pure liefde is. Als je dat eenmaal hebt ervaren kun je altijd weer terug naar deze plek.In 2001 heb ik in Engeland bij Brandon Bays de opleiding gevolgd voor Journey therapeut.

In mijn bedrijf Light-Journeys, waarin ik mensen begeleid om weer in hun kracht te gaan staan, werk ik met deze unieke helingmethode.

De Helende Reis is een unieke en krachtige helingmethode, waarmee we ons kunnen bevrijden van alle soorten thema’s zoals angst, depressie, ziekte en pijn, verdriet, weinig zelfvertrouwen, etc. Deze emotionele en fysieke blokkades zitten opgeslagen in je lichaam, namelijk in het geheugen van de cellen. Door naar het celgeheugen te gaan (wat gebeurt tijdens een reis) kun je de herinnering uit het geheugen wissen waardoor de blokkades worden opgelost en het zelfhelend vermogen van het lichaam weer kan worden geactiveerd.

Vaak denken we dat we dingen hebben verwerkt en de pijnlijke ervaring een plekje hebben gegeven. Helaas is die pijn er op celniveau en zielsniveau vaak nog wel. Dit kan omdat alle informatie en emoties die we meemaken weer worden doorgegeven aan de volgende nieuwe generatie cellen. Tijdens een Helende Reis ga je juist naar die plekken in je celgeheugen waar de oude pijn/blokkade/emotie ligt opgeslagen.

Door nu het gevoel helemaal toe te laten en dingen UIT TE SPREKEN, kan er eindelijk VERGEVING plaatsvinden op alle niveaus. Vergeving brengt HELING. Hierdoor wordt de blokkade niet meer doorgegeven aan de volgende generatie cellen.

Voordat je komt vraag ik ook altijd of je een lijstje wilt maken van de dingen waar je tegenaan loopt. Die nemen we mee in de behandeling. Ik combineer je emotionele reis met je fysieke reis en je levensdoel, we gaan diep op de dingen in. Aangezien ik ook energetisch en intuïtief samenwerk met de engelen en lichtwezens, kunnen er grote transformaties plaats vinden in slechts één Reis. Puzzelstukjes vallen in elkaar. Je krijgt inzichten zodat je niet meer terug hoeft te vallen in oude patronen.

Het is natuurlijk niet zo dat na één enkele reis ál je problemen ineens de deur uit zijn, maar datgene wat je aanpakt zal grote veranderingen teweeg brengen. Zelf maak ik ook nog regelmatig een “reis”, zodat ik zo “schoon” mogelijk ben.

In mijn praktijk werk ik met mensen van 6 tot 80 jaar.
Het is dus voor iedereen die vrij wil zijn en vanuit zijn/haar Bron wil leven!Voor wie

De behandelingen in mijn praktijk zijn voor iedereen die klaar is voor een doorbraak en bewustwording in zijn leven. Er zijn vele klachten waarbij je baat zou kunnen hebben bij een coaching/healing sessie. Misschien herken jij je in een van de volgende klachten?
gevoelens van angst
depressie
verdriet
ik mag er niet zijn
eenzaamheid
eetproblemen
overspannenheid
burn-out
kanker
andere ziektes
seksueel misbruik
verslaving
onrust
pesten op school
hooggevoeligheid
onrust
stress
scheiding
rouwverwerking
je staat op een kruispunt in je leven
relatie therapie


Ervaringen van clienten.

Enkele ervaringen van clienten.. Klik op lees verder om alle ervaringen te lezen of om er zelf eentje in te sturen.
Hoi Henriette, hier een klein berichtje van ons, het is al weer een tijd geleden dat we contact hadden. Met David gaat het heel goed momenteel hij staat sterk in zijn schoenen en in het leven, en dat is heel mooi om mee te maken . Met mij gaat het ook goed in april een hele leuke lieve man ontmoet of hij mijn soulmate is durf ik niet te zeggen maar het voelt voor beide heel erg goed , hebben veel gemeen en kijken op dezelfde manier naar het leven. De soulmate workshop heeft voor mij in iedergeval gewerkt 🙂 groetjes Diana
Diana
Soulmate workshop
Hoi Henriette, Jouw behandelingen zijn een mooie aanvulling in mijn persoonlijk proces. Ik heb de helende reis gedaan en dat heeft me dichter bij mezelf gebracht. Ik ben positiever over mezelf gaan denken en kan alles veel beter accepteren. Ook in contact met anderen gaat het soepeler. Ik heb nog meer geleerd hoe ik mezelf kan ondersteunen en waar ik kracht vandaan kan halen. Hieraan vasthouden in m'n dagelijkse leven is een hele uitdaging en de coaching en healing geeft me steeds meer vertrouwen. Het zet me weer een stap verder. En dat geeft een goed en eigenlijk ook een trots gevoel. Bedankt! Groetjes, Rianne
Rianne
Een bijzondere HELENDE REIS Na 47 jaar in een bepaalde familierol te hebben gezeten kan ik er nu naar kijken en sta aan de zijlijn,wat een kracht heb ik hierbij gekregen!! Fantastisch!! Netty
Netty
inzicht en kracht

Stel uw vraag

of bel 076-5426281


    Henriette Reineke, Vossenberg 16, Prinsenbeek
    Toon knoppen
    Verberg knoppen