healing - coaching

Waar loop je tegenaan en wat speelt er in je leven

Iedereen heeft wel periodes in zijn leven waarbij een steuntje in de rug heel fijn is. Iemand die naar je luisterd, inzichten geeft en oud zeer voor je opruimt, zodat jij weer verder kuntIn een coaching/ healing sessie bespreken we hoe het nu met je gaat, waar je tegen aan loopt en wat er op dit moment speelt in je leven. Ik gebruik daarbij ook mijn sterke intuitie en invoelend vermogen.
Daarna mag je lekker op de behandeltafel liggen. Voor de meeste mensen werkt het heel ontspannend. Ik heb veelal mijn handen bij je hoofd, of op chakra’s en plaatsen die dat nodig hebben. Oude emoties voer ik voor je af, ik zet je meer in je lichaam. Breng balans in de hersenhelften, balanceer je chakra’s, activeer je organen of net wat er nodig is. Mijn intentie is altijd om jouw weer in je eigen kracht te zetten, te laten voelen wat jij nodig hebt zodat jij kan leven vanuit je hart.
Voor meer diepgang en verbinding in je relatie heb ik een speciaal uniek programma ontwikkeld www.delovecheck.com Een online programma waarbij ik jullie ook persoonlijk coach. Ook zonder dit programma kun je terecht voor relatie therapie bij Light-Journeys.

Vele verschillende technieken en opleidingen heb ik gevolgd. Waaronder o.a. Vortexhealing, Reiki, Theta Healing, The Work van Byron Katie, Relatie Therapie, The Jorney, en werken in de hogere dimensies met Jonette Crowley, aura soma kleurentherapie, cosmic flower remedies en the affirmation anhancer tool.Voor wie

De behandelingen in mijn praktijk zijn voor iedereen die klaar is voor een doorbraak en bewustwording in zijn leven. Er zijn vele klachten waarbij je baat zou kunnen hebben bij een coaching/healing sessie. Misschien herken jij je in een van de volgende klachten?
gevoelens van angst
depressie
verdriet
ik mag er niet zijn
eenzaamheid
eetproblemen
overspannenheid
burn-out
kanker
andere ziektes
seksueel misbruik
verslaving
onrust
pesten op school
hooggevoeligheid
onrust
stress
scheiding
rouwverwerking
je staat op een kruispunt in je leven
relatie therapie


Ervaringen van clienten

Enkele ervaringen van clienten. Klik op 'Ervaringen Healing/coaching' om alle reacties te lezen of om er zelf eentje in te sturen.
Hallo Henriette, Door de Helende Reis ben ik al niet meer dezelfde! Maar nu met de vortexhealingen en jouw coaching durf ik een andere richting uit te gaan in mijn leven en ben ik niet meer bang. In een paar sessies heb je op de diepste lagen al mijn angsten weggehaald. Ik ben je zal je altijd dankbaar zijn! groetjes, Elly
Elly
niet meer angstig
Door oude vastgeroeste angsten en verdriet was in de loop van mijn leven de energie flink geblokkeerd geraakt. Dankzij de goede zorgen van Henriette, die mij kennis liet maken met de Vortexhealing, voel ik mij bevrijd en kijk nu totaal anders tegen de zaken aan. Ik zie de toekomst veel rooskleuriger tegemoet dan ooit tevoren! Bedankt lieve Henriette!
Bert
sta weer positief in het leven
Wat de Helende reis ("helden-reis") me het meest gebracht heeft is dat mijn eeuwige gepieker voor 80% gestopt is. Er is dus ruimte gekomen, voor ....krachtiger in mijn werk te staan, dat ik mijn kunstwerken verkoop voor wat ze werkelijk waard zijn of beter gezegd: wat ik mijzelf werkelijk waard acht!! De Vortexhealingen zijn een mysterie voor me, maar ik voel iedere keer weer dat het me veel doet en me helpt "schoner" te worden. Dank je wel broeders van het Witte Licht, Dank je wel aartsengel Michaël. Dank je wel Henriëtte, fijn dat je er bent!
Margriet
stoppen met piekeren, innerlijke rust

Stel uw vraag

Henriette Reineke


    Henriette Reineke, Vossenberg 16, Prinsenbeek
    Toon knoppen
    Verberg knoppen